Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Χρίστου Λιάπη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Χριστουγεννιάτικο μήνυμα του Χρίστου Λιάπη
«Ο ΜΕΓΆΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ, Ο ΜΕΣΣΙΑΣ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΣΗΜΕΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ Η ΕΧΘΡΑ, ΟΙ ΣΥΓΚΡΟΥΣΕΙΣ, ΟΙ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ, Η ΥΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΦΤΩΧΕΙΑ.

ΟΜΩΣ Η ΧΑΡΑ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ, ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΑΝΤΙΞΟΟΤΗΤΕΣ, ΚΑΘΩΣ ΤΟΝ ΥΠΟΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ ΜΕ ΤΗ ΘΕΙΑ ΕΥΔΟΚΙΑ, ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΓΛΥΚΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝ ΦΑΤΝΗ ΤΕΧΘΕΝΤΟΣ ΙΗΣΟΥ.

Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΘΕΑΝΘΡΩΠΟΥ, ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΥΤΟ ΜΥΣΤΉΡΙΟ ΤΗΣ ΣΑΡΚΏΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΙΟΥ ΛΟΓΟΥ, ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΩΣ ΧΩΡΑ, ΕΝ ΜΕΣΩ ΔΥΣΚΟΛΙΩΝ, ΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΙΩΝ ΠΟΥ ΚΑΘΙΣΤΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΑΝΑΓΚΑΙΑ ΤΗ XAPH KAI ΤHΝ EYΛOΓIA TOY ΘEOΔEΓMONOΣ ΣΠHΛAIOY THΣ BHΘΛEEM KAI TOY EN AYTΩ ΓENNHΘENTOΣ ΣΩTHPOΣ KAI ΛYTPΩTOY MAΣ.

ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΗΛΘΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΥΝΗΣ. ΘΥΜΑ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΙΔΙΚΗΣ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑΣ, ΤΩΝ ΚΑΤΑΠΙΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΓΕΝΝΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΘΑ ΑΝΑΒΛΥΖΕΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣ ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ, ΤΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ.

ΕΙΘΕ Ο «ΗΓΕΜΩΝΑΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ» ΝΑ ΦΩΤΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΨΗ ΤΟΥ ΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΒΗΘΛΕΕΜ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΑΝΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟΝΤΑ, ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΟΝΤΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.

ΧΡΙΣΤΟΣ Χ. ΛΙΑΠΗΣ MD,MSc,PhD
ΨΥΧΙΑΤΡΟΣ, ΔΙΔΑΚΤΩΡ ΠΑΝ/ΜΙΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

 

 

Επιστροφή