Δήλωση - απάντηση του Βαγγέλη Φρύδα σε Αλευρογιάννη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δήλωση - απάντηση του Βαγγέλη Φρύδα σε Αλευρογιάννη

Μετά την συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο κ. Αλευρογιάννης της ΚΑΕ Πανιώνιος ο πρόεδρος της ΚΑΕ Τρίκαλα BC Aries κ. Βαγγέλης Φρύδας προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Καταλαβαίνω την αγωνία, το άγχος, και την απειρία του κου Αλευρογιάννη. Καλύτερα να φροντίζει όμως τα του οίκου του,  παρά να ασχολείται με τα Τρίκαλα. Και καλό θα ήταν επίσης, πριν τοποθετηθεί δημοσίως και προχωρήσει σε αφορισμούς, να ενημερώνεται καλύτερα αρμοδίως και όχι μέσω δημοσιευμάτων.

Φρόνιμο επίσης θα ήταν την επόμενη φορά που θέλει να τοποθετηθεί για να δημιουργήσει κλίμα, άλλοθι ή οτιδήποτε άλλο να μην ψεύδεται όσον αφορά στα λεγόμενα του προέδρου του ΕΣΑΚΕ στην διάρκεια των συνεδριάσεων. Αδιάψευστος μάρτυς τα πρακτικά όπου καταγράφονται ως γνωστόν όλες οι τοποθετήσεις των μελών του ΔΣ του ΕΣΑΚΕ.

Επί της ουσίας τώρα:

Το αν κάνουμε ή όχι μεταγραφές είναι θέμα που αφορά σε μας και μόνο. Επειδή όπως ο ίδιος αναφέρει τον νοιάζει αν έχουν τηρηθεί οι νόμιμες διαδικασίες, να τον καθησυχάσουμε ότι όντως έχουν τηρηθεί.

Ως γνωστόν,  η τυπική διαδικασία έκδοσης δελτίων αθλητών γίνεται μόνο με την προσκόμιση όλων των απαραίτητων  νομιμοποιητικών εγγράφων από τις ΚΑΕ, και τα οποία προφανέστατα διαθέτουμε.

Όσον αφορά στις υποχρεώσεις μας απέναντι στους συντελεστές των αγώνων είναι μηδενικές.

Καλή συνέχεια στον δύσκολο αγώνα του, και στον δύσκολο αγώνα του ιστορικού σωματείου του Πανιωνίου.  Τον περιμένουμε με χαρά να τον φιλοξενήσουμε στα Τρίκαλα στον μεταξύ μας αγώνα».

 

 

Επιστροφή