Αθλητικά Νέα - Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων - ΜΑΣΤ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αθλητικά Νέα - Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων - ΜΑΣΤ

O Μοτοσυκλετιστικός Αθλητικός Σύλλογος Τρικάλων (Μ.Α.Σ.Τ.), ιδρύθηκε στα Τρίκαλα το 2018 από ενεργούς αθλητές και φίλους της μοτοσυκλέτας και είναι μέλος της Αθλητικής Μοτοσυκλετιστικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΑΜΟΤΟΕ).

 Σκοπός της Μ.Α.Σ.Τ. είναι η βελτίωση της οδηγικής ικανότητας και οδικής ασφάλειας του μοτοσυκλετιστή, η προώθηση του μηχανοκίνητου Αθλητισμού και της Μοτοσυκλέτας για καθημερινή μετακίνηση και ως μέσο αναψυχής, η σύσφιξη σχέσεων μεταξύ των φίλων και κατόχων μοτοσυκλέτας, η συνεργασία με άλλες λέσχες εντός και εκτός Ελλάδος, με τις οποίες μας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα και στόχοι και οι δραστηριότητες που προάγουν το μοτοσυκλετισμό, την οδική ασφάλεια, τον πολιτισμό και την προστασία και απόλαυση της Φύσης.

 Κύριες δραστηριότητες του συλλόγου μας είναι τα δωρεάν μαθήματα οδήγησης, τεχνικής και θεωρίας, από έμπειρους και καταξιωμένους αναβάτες, όπως πρωταθλητές Πανελληνίων Αγώνων που είναι μέλη του Συλλόγου μας, διοργάνωση αθλητικών γεγονότων όπως αγώνες Motocross, Scramble και Enduro, οργανωμένες Enduro Βόλτες και εκδρομές, Track Days στο αυτοκινητοδρόμιο των Σερρών και ταξίδια με τη μοτοσυκλέτα. Σήμερα είναι εγγεγραμμένοι στη Μ.Α.Σ.Τ. 20 (είκοσι) ενεργοί αθλητές και πάνω από 50 (πενήντα) μέλη.

Στόχος μας είναι να έχουμε συνεχή παρουσία στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα των παραπάνω τύπων αγώνων και να ικανοποιούμε τις ανάγκες των μελών μας.

Το Σαββατοκύριακό 17/18 Μαρτίου 2018 έλαβαν χώρα Πανελλήνια Πρωταθλήματα ENDURO και MOTOCROSS στην Καρδίτσα και στην Ελασσόνα αντίστοιχα και συμμετέιχαν 5 (πέντε) αθλητές της ΜΑΣΤ,

Θα ήταν μεγάλη μας τιμή εάν θα μπορούσατε να κάνετε μία δημοσίευση με το έγγραφο που επισυνάπτεται και συμπεριλαμβάνει ένα Άρθρο και 2 φωτογραφίες για τους αγώνες και τους αθλητές μας.


Ευχαριστούμε πολύ,

Με εκτίμηση,
Δημήτρης Παππάς  
Δ.Σ. Μ.Α.Σ.Τ.
 

 

Επιστροφή