Iππική συνάντηση ελεύθερης ιππασίας “Βουκεφάλα”, στο “Κορπ” Βροντερού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Iππική συνάντηση ελεύθερης ιππασίας “Βουκεφάλα”, στο “Κορπ”  Βροντερού

Όμορφες στιγμές έζησαν οι λάτρεις του αλόγου, ιππείς & αμαζόνες, κατά την 11η ιππική συνάντηση, που διοργάνωσε  με επιτυχία για ακόμη μία φορά, ο Ιππικός Σύλλογος Τρικάλων “Βουκεφάλας”, στο “Κορπ”  Βροντερού.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά το τριήμερο 20,21 & 22-7-18 στην θέση “Κορπ” μετά την Βλάχα, όπου  κατασκήνωσαν άλογα , ιππείς, αμαζόνες και φίλοι, για να απολαύσουν το όμορφο τοπίο μέσα από τον μαγικό κόσμο των αλόγων.

Κατά το τριήμερο αυτό οι φίλοι του αλόγου, από ιππικούς Συλλόγους -ομίλους της Θεσσαλίας & της χώρας γενικότερα, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν με το άλογό τους, μοναδικές διαδρομές στα κατάφυτο από ελάτια, μαγικό τοπίο του ορεινού συμπλέγματος Δ. Πύλης στο Βροντερό.

Την Παρασκευή αφού πρώτα έγινε μια μικρή βόλτα το απόγευμα στο δάσος, ξεκίνησε η διασκέδαση με τον dj Αρτέμη Κακα'ί'τσα(μέλος Ι.Σ) ενώ το Σάββατο 21 Ιουλίου, πραγματοποίησαν την κεντρική μουσική τους εκδήλωση  με τρικούβερτο γλέντι υπό τους ήχους ζωντανής λαϊκοδημοτικής ορχήστρας, αποτελούμενη από τους…Μίλτο Κρανιά/μπουζούκι, μπαγλαμά, τραγούδι, Πάνο Παπακώστα/κιθάρα, τραγούδι, τον Ηλ. Τζερεμέ στο κλαρίνο & την Μαρία Πουλιανίτη/τραγούδι...Ο πρόεδρος του Συλλόγου κ. Μίλτος Κρανιάς, στον σύντομο χαιρετισμό του, ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες, περνώντας παράλληλα σε βραβεύσεις αναβατών & απηύθυνε ένα μεγάλο “Ευχαριστώ” σε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης.

Σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε & ο Αντ/ρχος Πολιτισμού κ. Γ. Τζιορτζώτης, ο οποίος εξήρε την επιλογή όλων για την ενασχόλησή τους με ένα τόσο όμορφο & ιδιαίτερο χόμπι, που έχει να κάνει με έναν ζωντανό οργανισμό όπως είναι το άλογο, το οποίο μπορεί να χαρίσει στον καθένα μοναδικές στιγμές & να τον φέρει ακόμα πιο κοντά στην φύση με ό,τι αυτό συνεπάγεται.


Ο κ. Τζιορτζιώτης συνεχάρη ακόμη τον πρόεδρο του “Βουκεφάλα” για την επιλογή του Συλλόγου να πραγματοποιήσει την 11η συνάντησή του σε Τ.Κ. του Δ. Πύλης, ενώ μετέφερε τους θερμούς χαιρετισμούς του Δημάρχου Πύλης Κ. Μαράβα & τις ευχές του για κάθε επιτυχία σε ανάλογες εκδηλώσεις του Συλλόγου & υγεία σε όλα τα μέλη του.

Άλογα και ιππείς συμμετείχαν από Τρίκαλα-Καλαμπάκα ,Βόλο,Βελεστίνο, Λάρισα,Τύρναβο, Γόννοι, Ροδαία, ακόμη και από Σέρρες αλλά την παράσταση έκλεψαν τέσσερις μικροί καβαλάρηδες με δύο άλογα που ακολούθησαν τις διαδρομές του Βουκεφάλα με διακριτικότατη συμμετοχή ...

Ο λόγος για τους ξαδερφούς Αποστόλου από τη Χρυσομηλιά Καλαμπάκας, όπου και βραβεύτηκαν με μετάλλια και ροζέτες !!!

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ακόμη & τίμησαν με την παρουσία τους, ο πρόεδρος της Τ.Κ. Βροντερού κ. Κ. Πάνος, οι Αντ/ρχοι κ.κ. Θαν. Κωστάκης, Σωτ. Αγγέλης, Λ. Οικονόμου & η πρόεδρος της Τ.Κ. Πύλης κα Μαρ. Πανάγου.Ευχαριστούμε το Δήμο Πύλης ,το Δασαρχείο Περτουλίου,την ΤΡΙΚΚΗ,το ξενοδοχείο ΝΤΙΝΑ,τον Γιώργο Παπαθεοδώρου(κτηνίατρος) και τον Βάιο Μπακρατσά (πεταλωτής-μέλος Ι.Σ) για την βοήθεια τους στην Ιππική εκδήλωση ....Και του χρόνου με υγεία!!!!! 

 

 

Επιστροφή