Ποδηλατάδα αγάπης στα Τρίκαλα. «Η ευτυχία, είναι το μόνο πράγμα που διπλασιάζεται, όταν το μοιράζεσαι»...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ποδηλατάδα αγάπης στα Τρίκαλα. «Η ευτυχία, είναι το μόνο πράγμα που διπλασιάζεται, όταν το μοιράζεσαι»...

Δύναμη ψυχής και ελπίδας  από δεκάδες παιδιά και μεγάλους λάτρες του ποδηλάτου που έδωσαν το παρών στην ποδηλατάδα αγάπης που πραγματοποιήθηκε στην πόλη μας με σκοπό την συγκέντρωση τροφίμων  για να στηριχθούν άπορες οικογένειες της Ιερά Μητρόπολης Τρίκκης και Σταγών καθώς και το συσσίτιο της ενορίας της Παναγίας Φανερωμένης.Ο πρωταθλητής ποδηλάτης μεγάλων αποστάσεων κ. Στέλιος Βάσκος, υποστηρικτής της εκδήλωσης, έδωσε συμβουλές σωστής οδικής συμπεριφοράς ενώ η γενική οικογενειακή γιατρός, κ. Δώρα Βουτσελά, τόνισε την σπουδαιότητα της άσκησης από την καθημερινή χρήση του ποδηλάτου.

Η μουσική και ο χορός από εμψυχωτές της σχολής TDA πλημμύρισαν την πλατεία, ενώ στο τέλος της ποδηλατάδας κληρώθηκε ένα ποδήλατο και πολλά κράνη από τα  κουπόνια που πήρε ο καθένας πολίτης αφήνοντας τη σακούλα του με τα τρόφιμα.
Η εκκίνηση δόθηκε από τον Πατέρα Αναστάσιο Γκαβοτζήμα εφημέριο του ιερού ναού Παναγίας Φανερωμένης και της εθελόντριες της ενορίας που φροντίζουν καθημερινά για τι συσσίτιο 60 ατόμων.

Η νεοσύστατη εθελοντική ομάδα του 8ου Λυκείου έδωσε την υπόσχεση πως θα σταθεί δίπλα τους όποτε και για οτιδήποτε χρειαστεί, αποδεικνύοντας πως ο σεβασμός και η αξία του ανθρώπου είναι το πιο ισχυρό αντίδοτο στην κρίση και είναι αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένο.

Άλλωστε   «η ευτυχία είναι το μόνο πράγμα που διπλασιάζεται, όταν το μοιράζεσαι»

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στάθηκαν αρωγοί της εκδήλωσης η οποία είχε την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Τρίκκης και Σταγών κ.Χρυσοστόμου, ξεκινώντας από τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Μιχαλάκη (η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα της Περιφερειακής Ενότητς Τρικάλων) ,τον Δήμο Τρικκαίων και την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής ,την Διευθύντρια της Διεύθυνσης  Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων κ.Κάκλα , τον Διοικητή της τροχαίας κ.Τσιώλη  ,τους Διευθυντές των 2 σχολείων, κ,Κολοβό του 8ου ΓΕΛ και κ.Λιάκου του 9ου Γυμνασίου Τρικάλων, τον κ.Βάσκο καθώς και τον κ.Τσεκούρα Κωνσταντίνο ,την κ.Βουτσελά, τον κ.Πάνου, τον κ.Παναγιώτου, τον κ.Τζατζάκη, την κ.Πεταράκη.

Τα παιδιά μας απέδειξαν για μια ακόμα φορά πως οι αξίες που τα χαρακτηρίζουν, αξίες όπως η αξιοπρέπεια,ο σεβασμός, η αλληλεγγύη , η περιβαλλοντική συνείδηση η υπομονή ,η σύνεση, είναι το αντίδοτο στην ανασφάλεια και στην απογοήτευση ώστε να κρατήσουμε ζωντανή την ελπίδα και την αισιοδοξία.Για τα Δ,Σ, των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου και 8ου ΓΕΛ

Κούζα Χρύσα

Τσιάτσιος Αθανάσιος 


 

 

Επιστροφή