Ο πρόεδρος ευχαριστεί...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο πρόεδρος ευχαριστεί...

Ως πρόεδρος της ομάδας των Ικάρων Τρικάλων οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια τη περιφερειακή ενότητα τρικαλων, τη τροχαία Καλαμπάκας και φυσικα τη τροχαία Τρικάλων για τη προσπαθεια που κατεβαλλαν έτσι ωστε η ομαδα των Ικάρων να προσπαθήσει να φτάσει στο προορισμό της τα Ιωάννινα οπου θα γινόταν ο αγωνας για τη Γ' εθνικη κατηγορια με αντιπαλο την τοπική ομάδα .

Δυστυχώς παρα τις όλες προσπάθειες και παρολο που με αντιολισθητικές αλυσίδες ο δρόμος ηταν προσπελάσιμος η διοίκηση της ομάδας σε συννενόηση με την ομοσπονδία και λόγω χρονικής πίεσης για την έναρξη του αγωνα αποφάσισαν, η ομάδα να γυρισει στη βάση της στα Τρίκαλα .

Έτσι ο αγώνας αναβλήθηκε και προγραμματίστηκε για αλλη μέρα.

Ευχαριστώ και πάλι όσους κατεβαλλαν τη προσπάθεια για την εξυπηρέτηση της ομαδας δηλαδη τη Περιφερειακή Ενότητα Τρικαλων, την τροχαία Καλαμπάκας και Τρικαλων.

Ο πρόεδρος , Σκρέτας Κωνσταντίνος

Oι Ίκαροι προσπάθησαν να φθάσουν στον προορισμό τους,τα Ιωάννινα προκειμένου να αγωνιστούν με αντίπαλο την τοπικη ομαδα για το πρωταθλημα της γ εθνικης κατηγοριας.

Λογάριαζαν δυστυχώς χωρίς τον άστατο καιρό , ο οποιος σήμερα το πρωι επιδυνώθηκε τοσο που δεν τους άφησε ποτε να φθάσουν.


Στις φωτογραφίες φαίνονται οι στιγμές που Έζησαν οι αθλητές των Ικάρων στην προσπάθεια τους να φθάσουν στα Ιωάννινα,  αφου μεταξύ των χωριών Τρυγώνας και Παναγίας ο δρόμος ειναι αποσπέλαστος.

Φυσικά η Ομοσπονδία ανέβαλε τον αγώνα. 

 

 

Επιστροφή