Αυτοί οι Τρικαλινοί θα ανοίξουν την πόρτα της επιστροφής για το "πρώην ΠΑΣΟΚ"...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αυτοί θα ανοίξουν την πόρτα της επιστροφής για το
Μήνυμα του Γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων

Στην σημερινή κρίσιμη πολιτική συγκυρία , την ώρα που ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ , πολώνουν, για άλλη μια φορά ανεύθυνα το πολιτικό και κοινωνικό κλίμα , το Κίνημα Αλλαγής απαντά με πολιτική και εκλογική ετοιμότητα .



Άλλωστε , η ανακοίνωση του 70% των ονομάτων των ψηφοδελτίων μας πανελλαδικά , το αποδεικνύει με τον πιο πειστικό τρόπο .

Όπως είχε προαναγγελθεί , τα ψηφοδέλτια του Κιναλ , χαρακτηρίζονται από την ισορροπία ανανέωσης και εμπειρίας , καθώς και από ιδιαίτερη εκλογική δυναμική.

Η στελέχωση τους από ανθρώπους που προέρχονται από την κοινωνία , τον ευρύτερο πολιτικό μας χώρο , αλλά και από τις παραδοσιακές δυνάμεις της δημοκρατικής παράταξης, εγγυάται την επερχόμενη νίκη.

Τα Τρίκαλα , δεν θα μπορούσαν να αποτελούν εξαίρεση των παραπάνω κριτηρίων .Πιστεύω ακράδαντα ότι το ψηφοδέλτιο μας , στο νομό Τρικάλων , μπορεί να φέρει μια μεγάλη πολιτική και  εκλογική ανατροπή .

Πλέον , το κύριο βάρος πέφτει στους έξι υποψηφίους μας , στους οποίους θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία .

Θέλω δε να τους διαβεβαιώσω , ότι η νομαρχιακή επιτροπή, και όλα τα θεσμικά όργανα του κόμματος , θα είναι αρωγοί σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου.

Μαζί θα πετύχουμε , να φτάσει το πρόγραμμα μας , παντού , σε όλες τις πόλεις και τα χωριά του νομού μας. Μαζί , θα αναδείξουμε το Κίνημα Αλλαγής , ξανά ,σε κυρίαρχη δύναμη του προοδευτικού χώρου .

Μαζί θα ανοίξουμε την πόρτα της επιστροφής στη δημοκρατική παράταξη , σε όλους εκείνους που απογοητευθηκαν και  προδόθηκαν από τα ψέματα και τις ανακολουθίες των τελευταίων ετών .

Το ψηφοδέλτιο νίκης στο νομό Τρικάλων αποτελείται από τους :

Φωτεινή Αναστασίου
Γιώργο Ηλιάδη
Χρύσα Ντιντή
Γιώργο Οικονόμου
Κωνσταντίνο Παπαευθυμίου
Κώστα Φαμίση


Καλό μας αγώνα !

Ο Γραμματέας της Ν.Ε. Τρικάλων
Μανώλης Γιώργος 

 

 

Επιστροφή