Γλάρος τέλος! - Ο Καμμένος αλλάζει logo βάζοντας κόκκινη γραμμή - Στη δημοσιότητα το νέο λογότυπο των ΑΝΕΛ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Καμμένος αλλάζει logo

Τη σημερινή ημέρα επέλεξε ο Πάνος Καμμένος για να δώσει στη δημοσιότητα το νέο σήμα του συγκυβερνώντος κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων.

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου, την ημέρα που στα Σκόπια ξεκινά η τελική διαδικασία για την επικύρωση των συνταγματικών αλλαγών που θα «ξαναβαφτίσουν» τη FYROM σε «Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας», ο Πάνος Καμμένος εμπνεύστηκε ένα σήμα που εστιάζεται στο μοτίβο «κόκκινες γραμμές», θέλοντας να κάνει έναν παραλληλισμό με την απόφασή του να μην δεχθεί τη συμπερίληψη του ονόματος «Μακεδονία» στην ονομασία της γειτονικής χώρας.

«Οι κόκκινες γραμμές είναι η περηφάνια μας...» ξεκινά το βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται μια χοντρή κόκκινη γραμμή και συνεχίζει: «Οι κόκκινες γραμμές γράφουν την ιστορία μας».

Σε μία χρονική συγκυρία που το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων διέρχεται τη μεγαλύτερη κρίση του, στο νέο λογότυπο εμφανίζεται μία φαρδιά κόκκινη γραμμή και ακολουθεί με μπλε γράμματα το όνομα του κόμματος, ενώ ένας γλάρος εμφανίζεται στην γραμμή του Α της λέξης «Ανεξάρτητοι».


Στο σποτάκι του κόμματος που δίνει προεκλογική χροιά τονίζεται: «Οι τιμούν τους προγόνους μας, οι κόκκινες γραμμές είναι η ανεξαρτησία μας και η δύναμή μας. Τώρα πιο αποφασισμένοι από ποτέ».

Κι όλα αυτά την ώρα που ο Πάνος Καμμένος δεν κατάφερε να συγκεντρώσει τους υπόλοιπους έξι βουλευτές των ΑΝΕΛ για να συνεδριάσει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του συγκυβερνώντος κόμματος, αφού τουλάχιστον η Έλενα Κουντουρά και ο Βασίλειος Κόκκαλης του γύρισαν την πλάτη κι επέλεξαν να απουσιάζουν από την προαναγγελθείσα για σήμερα σύναξη που όμως δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ...


Δείτε video:

 

 

Επιστροφή