12ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα - Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
12ος Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα - Τρίκαλα

Τρίκαλα: Προς νέο ρεκόρ στον μεγαλύτερο επαρχιακό ημιμαραθώνιο

Ο Δήμος Τρικκαίων στο πλευρό του Συλλόγου Δρομέων για τον 12ο Ημιμαραθώνιο Καλαμπάκα Τρίκαλα


Και ο Δήμος Τρικκαίων, ως συνδιοργανωτής, ετοιμάζει και μετέχει στην προσπάθεια του Συλλόγου Δρομέων Τρικάλων. Με το νέο ρεκόρ συμμετοχών να βρίσκεται προ των πυλών, ο 12ο Ημιμαραθώνιος Καλαμπάκα Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος» είναι ο πιο γρήγορος στην Ελλάδα, ένας από τους πιο γρήγορους στην Ευρώπη και αυτός με τις περισσότερες συμμετοχές στη χώρα μας.

Ο πρόεδρος και τα μέλη του συλλόγου επισκέφθηκαν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου 2019 τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κ. Ακη Αναστασίου.

Ο πρόεδρος κ. Βαγγέλης Διβάνης και οι Δημήτρης Μουχάκης (γραμματέας), Χρήστος Λίπας (αντιπρόεδρος) και Βασίλης Αντωνούλας (μέλος), συζήτησαν για τη διοργάνωση που φέτος ορίστηκε για την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Επίσης συζήτησαν την πάγια και συνεπή στήριξη που προσφέρει ο Δήμος Τρικκαίων, καθώς διάφορα οργανωτικά και τεχνικά θέματα.
Ο αντιδήμαρχος κ. Αναστασίου επεσήμανε, το πόσο σημαντικό είναι να βελτιώνεται κάθε χρόνο ο αγώνας, που προσθέτει αγωνιστικό και αθλητικό στοιχεία στην πόλη των Τρικάλων.

Και τόνισε ότι οι αθλητές και οι συνοδοί έχουν την ευκαιρία και της διανυκτέρευσης, ώστε να περιηγηθούν στα σημαντικά αξιοθέατα και μουσεία της πόλης και γενικότερα του νομού Τρικάλων.

Πληροφορίες δίνονται από την ιστοσελίδα https://www.trikalahalfmarathon.org/ και σταδιακά θα αναρτώνται στοιχεία στην ιστοσελίδα του Δήμου Τρικκαίων www.trikalacity.gr
 
 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

 

 

 

Επιστροφή