Πρέσπες στον ρου των κομματικών αντιπαραθέσεων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Πρέσπες στον ρου των κομματικών αντιπαραθέσεων

Απ’ όπου και αν κοιτάξεις την κατάρα έχει το ίδιο πρόσωπο.

Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης Βάιος Φασούλας

Α`

Εισαγωγικά θα λέγαμε ότι ο αποπροσανατολισμός των πολιτών συγκρούεται με τα πεπραγμένα των Πρεσπών και η αξιωματική αντιπολίτευση όσο και τα περισσέματα του ΠαΣΟΚ- πλην του ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευτική Αριστερά- συνδράμουν για την απόχτηση της καρέκλας. Παρόλο που όλοι του κομματικού φαύλου κύκλου γνωρίζουν τις de facto αλλαγές των πολιτικών χαρτών στο χώρο των Βαλκανίων και ότι έθνη με τα κοινοβούλια και τους πολιτισμούς τους ανήκουν πλέον στη σφαίρα του παρελθόντος, εξακολουθούν να διχάζουν το λαό, να τον αποπροσανατολίζουν και κυρίως να τον προετοιμάζουν για μια συνεκτική αγωγή και υπομονετική …διαπραγμάτευση τύπου Κυπριακού Αττίλα, όσο αφορά το σκοπιανό, Βόρεια Μακεδονία. Παράλληλα οι ρίζες του μονοκομματισμού…, παλιό διπολικό σύστημα όμοιο με πολυχρησιμοποιημένο σφουγγαρόπανο φτηνού οίκου ανοχής, με κάτι μπαλοματάκια, ο διπολισμός, τύπου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, που επί δεκαετίες στραγγάλισαν την πολυφωνία-πλουραλισμό, που ταλαιπώρησαν την Ελλάδα και την τραυμάτισαν ανεπανόρθωτα, αργά μεν, σταθερά δε, επανέρχεται στην κομματική σκακιέρα.

Ο «σύγχρονος» μονοκομματισμός ευλογείται από την εξανδραποδισμένη «ΕΕ» και τους Αμερικάνους και …τάχατες τι τα θέλουν τα πολλά κόμματα…; Σήμερα τα κόμματα έχουν «αναβαθμιστεί» σε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-ΚΡΑΤΗ. Τα μικρά κοστίζουν άγχη, χρόνο και χρήμα και εν πάση περιπτώση ενοχλούν και παρεμποδίζουν το σύστημα. ΚΑΙ σιγά μην ασχοληθεί το σύστημα με τις «ζαβολιές» των μικρών κομμάτων. Απλά τα χρησιμοποίησε. Επί πλέον επί σειρά δεκαετιών μέχρι σήμερα διέθεταν το περιβόητο θεαθήναι, την προβολή του μερκαντιλισμού και την μπαχαλώδη παρουσία τους στα κανάλια της αποβλάκωσης και στο μαντρί, όπως το έχουν μετατρέψει, τη βουλή, έτσι που εσκεμμένα ή μη λειτούργησαν ως προπαρασκευαστικά στάδια προσαρμογής των σχεδίων, όπως τα ζήσαμε με τη χρεοκοπία της Χώρας μας και τώρα με τις Πρέσπες με την υπογραφή του Τσίπρα κάτω από τις αόρατες υπογραφές των προηγούμενων «ηγετών» της ΝΔ και του ΠαΣΟΚ. Μια υπογραφή που δεν έχει καμιά σχέση με το όνομα, Βόρεια Μακεδονία, αλλά με το άτιμο καμουφλάζ των Γερμανών και των Αμερικάνων.

Λοιπόν, όσο αφορά την εξέλιξη του μονοκομματικού συστήματος και τους υποστηριχτές του, επιβεβαιώνεται από την αγχώδη κατάσταση που περνάει η ΝΔ που διακαώς ζητά  ε κ λ ο γ έ ς  και  α υ τ ο δ υ ν α μ ί α  και σε εθνικό και σε τοπικό επίπεδο, χωρίς βέβαια να απαλλάσσεται ο Σύριζα που κινείται στα ίδια επίπεδα. Πάραυτα άξιο απορίας αποτελεί το γεγονός που η «ΕΕ» και το ΝΑΤΟ δεν επιλέγουν έναν δια βοής πρωθυπουργό, κάτι ανάλογο με την Βενεζουέλα; Βέβαια εκεί υπάρχει δικτατορία και ο …πολιτισμένος και … δημοκρατικός δυτικόκοσμος πρέπει να λάβει μέτρα, όπως έλαβε στις ασιατικές χώρες, στην «ΕΕ»-Γιουγκοσλαβία, στο υπό κατασκευή τείχος της ντροπής στο Μεξικό, στη Συρία, στα Βαλκάνια και ξανά στα Βαλκάνια, να μην πάει και στη Βενεζουέλα; Εισβολές και εισβολείς και με ντόπιους συνεργάτες του χεριού τους χαλούν τον κόσμο και Πλανήτη επειδή γουστάρουν, παρεμπιπτόντως. Απ’ όπου και αν κοιτάξεις την κατάρα έχει το ίδιο πρόσωπο. Οι πληγές των λαών και της γης μας το επιβεβαιώνουν.

Β`

Σαφώς η Μακεδονία είναι τεμαχισμένη σε τέσσερα (4) κομμάτια και, όπως προβλέπουν διεθνείς οργανισμοί και συμβάσεις, οι λαοί που μένουν σε αυτά είναι κάτοχοι. Από κει και μετά η δεκαετιών γκεμπελική προπαγάνδα που ασκήθηκε, ιδιαίτερα από τη δεκαετία του 1990 και μετά σε βάρος της Ελλάδας-Μακεδονίας δεν ήταν τυχαία. Η διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και οι …εκκρεμότητες που άφησε ο πόλεμος, είναι εκκρεμότητες εκ του πονηρού, μια εξ’ αυτών και το σκοπιανό-Πρέσπες  αποτελούν μέγιστη επιβεβαίωση των επιδιώξεων των ραδιούργων και βαρβάρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων, κάτι που το σύνολο της κοινωνίας έχει άγρια μεσάνυχτα τι σημαίνει ΝΤΠ.

Λοιπόν το πρόβλημα για τον υγιή σκεπτόμενο πολίτη δεν είναι το όνομα…, πολυσυζητημένο, άλλωστε, εδώ και δεκαετίες από τη ΝΔ ιδιαίτερα και το ΠαΣΟΚ…, αλλά οι διαθέσεις των αγρίων στα πλαίσια βέβαια της …παγκοσμιοποίησης και της ελεύθερης αγοράς… Κάνει λάθος η ΝΔ να μας το παίζει… πατριωτικά, να νοιάζεται, τάχα μου, για την κατάσταση που προέκυψε με τη συμφωνία των Πρεσπών και να ασκί «κριτική» που δεν δικαιούται.

Ο Τσίπρας του Σύριζα του 3,5%, απλά ήταν ο εκτελεστής και γι’ αυτό αντιμετωπίζει την συμπυκνωμένη οργή του λαού και δικαίως… Δικαιολογητικά για την ως χτες «αριστεροδεξιά» συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, εξ αρχής δεν υπήρχαν… το αριστερό του 3,5% ως τότε πιάτο, είχε λεκιασθεί…, κι ούτε μπορεί να υπάρχουν, όσο αφορά το σκοπιανό. Άξιο δε προσοχής αποτελούν οι ελεεινές και δυσάρεστες διαστάσεις των πρώην συνεταίρων, που εκτός το κοινοβουλευτικό ρεζίλι που πάθαμε σαν έλληνες σε παγκόσμια κλίμακα, η συμπεριφορά τους θύμιζε κλόουν φτωχών θεάτρων ή μαϊμούδες πάνω στα δέντρα να μας δείχνουν τα μεριά τους. Τα πολυπροβληθέντα διαζύγια και «αντιπαραθέσεις» στο κομματικό μαντρί όσο και στα ΜΜΑποβλάκωσης, πέρα των άλλων προβλημάτων που θα αντιμετωπίσει η Χώρα, αποτέλεσαν γέλωτα ενώ η ανικανότητα επί των εθνικών θεμάτων χτύπησε κόκκινο και ο εμπαιγμός πρωτοστατεί. Περιττό να φωτογραφήσουμε πιότερο.

Η «αριστερά» του Σύριζα με πρωταγωνιστή τον αλχημιστή κύριο Τσίπρα όφειλε να κάνει  μ ό ν ο  ένα πράγμα και θα ήταν λεβέντης – πουτσαράς (ωραίος, υπέροχος, μάγκας, σύντροφος, όσο αφορά την…ιδεολογία του κλπ) απέναντι στον ελληνικό λαό και όχι αθεράπευτα δακτυλοδεικτούμενος και συλλέκτης πολλών κυβερνητικών αμαρτιών. Γνωρίζοντας πάρα πολύ καλά τα σχέδια και τις διαθέσεις των γερμανών και των Αμερικάνων για το σκοπιανό πρόβλημα που τον κάρφωσε στο σταυρό χωρίς καρφιά, όφειλε να βγει στο κανάλι του Σύριζα, στην ΕΡΤ, και να μιλήσει στο λαό για τα σχέδια και τις διαθέσεις των ευρωάτλαντων και απλά  να τον ρωτήσει: «τι θέλεις λαέ να κάνω;»  Θα απαντούσε ο λαός τι ήθελε και μετά ας έβαζε σαράντα υπογραφές. Θα ήταν και με τη συνείδηση του καλός και θα είχε στο πλευρό του όχι μόνο καρεκλοκράτες «αριστερούς» της κομπανίας των ΠαΣΟΚων αλλά και άλλους που πλέον του λείπουνε.

Τέλος πώς μπορεί ένας «αριστερός» που οι έλληνες τον ανέβασαν στα ύψη απ’ τα κάγκελα που σκαρφάλωνε ο ίδιος ενάντια στο ΝΑΤΟ και  ούρλιαζε, να μας  βγαίνει περισσότερο Νατοϊκός και από τους Νατοϊκούς ιμπεριαλιστές;

Στο όνομα ΠΟΙΟΥ δεν άφησε τη ΝΔ να βγάλει το φίδι από την τρύπα με αποτέλεσμα, πέρα από τα δυσάρεστα γεγονότα τα οποία θα λάβουν μεγάλες διαστάσεις, η Ελλάδα θα γίνει-γίνεται- αποικιοκρατία ή ευρωβαλκανικό καντόνι ή προτεκτοράτο, υποχείριο στις διαθέσεις των βαρβάρων. Σε ποιανού όνομα δημιούργησε αυτό το μπάχαλο τερατόεργο των Πρεσπών; Της καρέκλας (όπως τον λένε) της κονόμας και γι’ αυτό λένε, της … δόξας που κάθε άλλο παρά δόξα είναι ή της εξάρθρωσης της αριστεράς;

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων δεν ξεχωρίζει ούτε πατριώτες και πολύ περισσότερο ούτε προδότες. Γι’ αυτή τη ΝΤΑ ο κύριος Τσίπρας δεν μίλησε ποτέ. Ούτε βέβαια για την πατρίδα. Φοβούμενος μη τον χαρακτηρίσουν φασίστα σιώπησε. Εξού και οι χαρακτηρισμοί της εταιρείας του να λένε φασίστες τους συμμετέχοντες στα συλλαλητήρια πολίτες.

Κατάρα. Απ’ όπου και να την κοιτάξεις έχει το ίδιο πρόσωπο.

«Ε.Ε», Ελλάς – Θεσσαλία 10 του Φλεβάρη του 2019   www.fasoulas.de  pelasgos@fasoulas.de

 

 

Επιστροφή