Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων - Ήττα στις λεπτομέρειες...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Α.Σ. Ασκληπιός Τρικάλων - Ήττα στις λεπτομέρειες...
Την ήττα γνώρισαν οι γυναίκες του Ασκληπιού εκτός έδρας από την Ελπίδα Αμπελοκήπων με σκορ 3-1.
Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων για 2 περίπου ώρες και το οποίο κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες.



Όλα τα σετ ήταν γεμάτα πάθος, ένταση, εκπληκτικές άμυνες και απίστευτες φάσεις υψηλής ευφυίας.
Από την πρώτη στιγμή και οι δυο ομάδες έδειξαν ότι ήθελαν τη νίκη.

Στο 1ο σετ η Ελπίδα ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 6-0 για να έρθει η αντίδραση από τον Ασκληπιό που ισοφάρισε σε 6-6 και πήρε προβάδισμα 9-7, 12-9 ,προβάδισμα που κράτησε μέχρι το τέλος για να πάρει τελικά το σετ με 20-25.
Στο 2ο σετ η Ελπίδα πήρε από νωρίς προβάδισμα 4-2, 7-3, 16-11 και έχοντας πιο καθαρό μυαλό πήρε το σετ με 25-17.


Στο 3ο σετ η Ελπίδα είχε τον έλεγχο και διατηρούσε μια διαφορά 3-4 πόντων και με περισσότερες επιθετικές επιλογές πήρε το σετ με 25-18 και δεν χρειαζόταν τη βοήθεια του διαιτητή ο οποίος είχα κάποια λανθασμένα σφυρίγματα και τα ολοκλήρωσε δείχνοντας στην αρχή κίτρινη στον πάγκο του Ασκληπιού για διαμαρτυρία σε λάθος απόφαση του και αμέσως μετά κόκκινη στον προπονητή του Ασκληπιού γιατί θεώρησε ότι τον ειρωνεύτηκε.

Στο 4ο σετ έγινε πραγματική μάχη με τις 2 ομάδες να παλεύουν κυριολεκτικά για τον κάθε πόντο.Απίστευτες άμυνες και από τις 2 ομάδες και φάσεις υψηλού επιπέδου από τις αθλήτριες και των 2 ομάδων και το σετ πότε να πάει από τη μια πλευρά 20-22 και πότε από την άλλη 24-22 και πότε να ακροβατεί στο όριο 24-24.Τελικά πιο ψύχραιμη η Ελπίδα (ή πιο άτυχη η ομάδα του Ασκληπιού) πήρε το σετ και τη νίκη με 26-24.

ΑΣ ΕΛΠΙΣ (Χρυσομαλλίδης):Αρμουτσή, Παπάζογλου, Σουπιώνη (λ), Παπαδοπούλου, Ράντοβιτς. Σουπιώνη Ι. Τσουκαλά, Αθανασιάδου, Αρμουτσή Μ. ,Αμπεριάδου, Αργυριου(λ), Λιούτα, Χριστοδούλου.
ΑΣ ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ (Γεροβάιος):Γεωργοπούλου, Χατζηχριστοδούλου, Βουλγαράκη, Αθανασοπούλου, Σκέμπη, Βογιατζόγλου, Κοτσίρα(λ), Λαιου, Γεωργίου, Σούλκο, Τζίκα, Γκιούρκη, Ταρατόρα(λ).

 

 

Επιστροφή