Διεθνής αναγνώριση για τον ΣΟΑΤ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Διεθνής αναγνώριση για τον ΣΟΑΤ

Μια ακόμη μεγάλη διεθνή αναγνώριση και στις Σκανδιναβικές χώρες για τον ΝΙΚΟ ΠΑΙΤΑΡΙΔΗ καθώς ήταν εκ των βασικων εισηγητων στο σεμινάριο -αγωνιστικό Καμπ μαζί με τους ΟΛΥΜΠΙΟΝΊΚΕΣ και Παγκόσμιους BIANCA WALKDEN, AARON COOK ,τον 3 φορές Πρωταθλητή Ευρώπης LEVENT TUNCAT, τον Σουηδό DAVID KLIBA, τον Ισλανδο SIGURSTEINN SNORRASON και τους ΝΟΡΒΗΓΟΎΣ KEN HOLTER και GEIR OIEN.Ι

Ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση για τον ΣΟΑΤ έγινε αυτή την φορά στην Νορβηγία, στο μεγαλύτερο προπονητικο Καμπ Ταεκβοντο στις Σκανδιναβίας χώρες από 15 έως 17 Φεβρουαρίου, με την επωνυμία RORA INTERNATIONAL FIGHTCAMP 2019.
Συμμτειχαν οι αθλητές του ΣΟΑΤ Φανη Τζέλη, Κωνσταντίνα Τζέλη, Ευαγγελία Τοτσιου, Δέσποινα Λεμονίδου και Λίνα Σαρρη. Οι δύο τελευταίες είναι φοιτήτριες στα ΤΕΦΑΑ και προπονουνται στον ΣΟΑΤ.

Ο προπονητής ΝΙΚΟΣ ΠΑΙΤΑΡΙΔΗΣ επιλεγη από τους διοργανωτές να είναι μεταξύ των προπονητών του σπουδαίου Καμπ, όπου συμμετείχαν Ολυμπιονίκες, Παγκόσμιοι πρωταθλητες, και πολλά μέλη Εθνικών ομάδων.


Η ομάδα του ΣΟΑΤ επιλέχθηκε να είναι η ομάδα της οποίας τα έξοδα καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου από τους διοργανωτές (αεροπορικά, διαμονή, διατροφή) λόγω της ποιότητας της και των εξαιρετικών διεθνών σχέσεων που έχει ο Σύλλογος και απολαμβάνουν οι αθλητές μας.

Αυτό που έζησαν οι αθλητές μας, ως φιλοξενία και αναγνώριση ξεπερνά τα αθλητικά όρια…
Ο ΣΟΑΤ εδώ και χρόνια κάνει σπουδαία δουλειά σε όλα τα επίπεδα, που δεν περιορίζεται μόνο αγωνιστικά, έχει κερδίσει τον διεθνη σεβασμό και αναγνωριση και όλα αυτά προς όφελος των αθλητών μας
 

 

Επιστροφή