Με επιτυχία η χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Με επιτυχία η χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων

Σε προεκλογικό κλίμα  πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα της ΝΟΔΕ Τρικάλων στην αίθουσα εκδηλώσεων του ART GALLERY  όπου παραβρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης.

Η συμμετοχή και η αθρόα προσέλευση των μελών της γαλάζιας παράταξης ξεπέρασε κάθε προσδοκία παρά το γεγονός ότι οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν και οι καλύτερες για βραδινή έξοδο.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ κ. Κώστας Τρέλης  ευχαρίστησε τον κόσμο που παραβρέθηκε, τους επίσημους καλεσμένους-ομιλητές και επεσήμανε την αναγκαιότητα διακυβέρνησης της χώρας από την Νέα Δημοκρατία ως  την μόνη πολιτική δύναμη  που μπορεί να φέρει ανάπτυξη και κοινωνική ευημερία.


Στην εκδήλωση παρευθέθηκαν οι ευρωβουλευτές και εκ νέου υποψήφιοι Γιώργος Κύρτσος, Ελίzα Βόζμπεργκ , Δημήτρης Μελάς και Γιάννης Πάϊδας,ο Βουλευτής Τρικαλων ΝΔ Κ.Σκρέκας, ο Περιφερειάρχης Κ.Αγοραστός,ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χ.Μιχαλάκης ,οι δήμαρχοι Τρικκαίων ,Μετεώρων,Φαρκαδόνας,Πύλης, υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου …

Πηγή: trikalaidees.gr

 

 

Επιστροφή