Η απονομή κυπέλλου στο 5ο ΓΕΛ Τρικάλων (κείμενο & φωτογραφίες)

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η απονομή κυπέλλου στο 5ο ΓΕΛ Τρικάλων

 Και η απονομή μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων στη νικήτρια ομάδα ποδοσφαίρου αγοριών!
Ημέρα Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2019, στο 5ο ΓΕΛ Τρικάλων, γιορτάσαμε περίτρανα , ως σχολική κοινότητα, την μεγάλη νίκη, στον τελικό ποδοσφαίρου Λυκείων Ν. Τρικάλων, της ομάδας μας των αγοριών, πρωταθλήτριας Σχολικού Έτους 2019!

Τιμήσαμε τους νικηφόρους παίκτες της με απονομή κυπέλλου, μεταλλίων και αναμνηστικών διπλωμάτων.

Αξίζουν  θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές μας, παίκτες και κοινό, που με ζήλο, ζωντάνια και κοσμιότητα ανέδειξαν το «ευ αγωνίζεσθαι» σε υπέρτατη αξία του Λυκείου μας, του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων!

Επίσης θερμά συγχαρητήρια αξίζουν, αναμφίβολα, στους προπονητές τους, εκλεκτούς συναδέλφους κκ.  Καρατώλο Γιώργο, καθηγητή πληροφορικής & μαθηματικό, ο οποίος πρωτοστάτησε στην προσπάθεια αυτή αναλαμβάνοντας με τόλμη την πρωτοβουλία υποστήριξή της, Γεωργόπουλο Γιάννη, καθηγητή Φυσικής  Αγωγής του σχολείου μας και Μουζακιάρη Γιώργο, φιλόλογο!

Ως εκπρόσωπος  της σχολικής κοινότητας του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων, εκφράζω την άφατη χαρά  
μας για την νίκη της ομάδας μας, την μεγάλη ικανοποίησή μας για την  ευόδωση των συστηματικών προσπαθειών της και τις ειλικρινείς μας  ευχαριστίες προς τους άξιους παίκτες μας και τους αξιόλογους  προπονητές τους!

Το δημοκρατικό και συμπεριληπτικό σχολείο, που  αποδέχεται και τιμά τη διαφορετικότητα και την ποικιλομορφία, που  ευαισθητοποιεί και προωθεί την ειρηνική επίλυση των προβλημάτων στις  διαπροσωπικές σχέσεις, που εστιάζει στην ηθική και ανθρωπιστική  διάσταση της παιδείας, στην καλλιέργεια του σεβασμού, της  ενσυναίσθησης, της αλληλεγγύης και της συμμετοχικότητας, και όχι μόνο  στα μαθησιακά αποτελέσματα, πιστεύει εμπράκτως και στις αξίες του  γνήσιου αθλητισμού.

Στον αξιακό χαρακτήρα του σχολείου πρέπει να κατατείνουν οι προσπάθειες όλων μας, πολιτείας, κοινωνίας,  οικογένειας, γιατί μόνο αυτός μπορεί να διασφαλίσει την ανάπτυξη της  
αυτοεκτίμησης και την προαγωγή των κοινωνικών και συναισθηματικών  δεξιοτήτων των παιδιών μας.

Η μαθήτρια της Α' Λυκείου Πολυμέρου Ευφροσύνη, ως εκπρόσωπος της  μαθητικής κοινότητας του 5ου ΓΕΛ Τρικάλων, απηύθυνε τα παρακάτω λόγια  στην εκδήλωση απονομής: "Αξιότιμοι καθηγητές, αγαπητοί συμμαθητές και  αξιοθαύμαστοι εκπρόσωποι της ποδοσφαιρικής ομάδας του σχολείου μας. 
Συγκεντρωθήκαμε σήμερα εδώ για να συγχαρούμε τους 'ποδοσφαιριστές' μας  για την μεγάλη τους νίκη και την κατάκτηση του πρωταθλήματος  ποδοσφαίρου των σχολείων της πόλης μας.

Αν και οι αγωνες ηταν συνεχείς  και κουραστικοί και οι αντιπαλοι δυσκολοι καιανταγωνιστικοι,καταφερατε  να φερετε εις περας την αποστολη σας, να κερδισετε τους αγωνες και να  κανετε περηφανο το σχολειο μας.Ετσι λοιπον ως ενδειξη της περηφανειας  
και της ευγνωμοσύνης μας για την τιμη που μας χαρισατε σας απονεμουμε Αυτο το/τα (κυπελλο,μεταλλια) γιατι πραγματικα το αξιζετε!"

Ακολουθούν τα ονόματα των παικτών-μαθητών της άξιας ομάδας μας:  
Γκόλιας Κων/νος, Δρόσος Απόστολος, Ζήκος Σπυρίδων, Ζωγράφος Χρήστος,  
Ζήσης Νικόλαος, Κακούσιος Δημήτριος,Κατσαμόρας Στέφανος, Κοντοκλώτσης Χρήστος, Κεφάλας Χρήστος, Μερτσιώτης  Γεώργιος, Νταϊλιάνης Γεώργιος, Παπαγεωργίου Παναγιώτης, Παπαστεργίου  Ευθύμιος, Ρεντζιλάς Νικόλαος, Σκαρλέας Ευάγγελος, Τσιόκας Ανδρέας,  
Τσιρογιάννης Ιωάννης, Χατζηγεωργίου Δημήτριος.


Αμαλία Ηλιάδη, φιλόλογος-ιστορικός, Διευθύντρια 5ου ΓΕΛ Τρικάλων.

 

 

Επιστροφή