Στη Λάρισα με τον Κυριάκο και με..."Πολλαπλά μηνύματα" ο γιατρός...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στη Λάρισα με τον Κυριάκο και με...

Στη Λάρισα με τον Κυριάκο, o Χρήστος Λιάπης στη Λιτάνευση του σκηνώματος του Αγίου Αχιλλείου

«Εντός έδρας» και στη Λάρισα, ο Χρίστος Λιάπης, με τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, στη Λιτάνευση του σκηνώματος του Πολιούχου, Αγίου Αχιλλείου.


«Εντός Έδρας», ο γιατρός, καθώς ο Καλαμπακιώτης Χρίστος Λιάπης έχει ισχυρούς δεσμούς και με την πανηγυρίζουσα πόλη της Λάρισας, καθότι εκεί έζησε τα μαθητικά του χρόνια.

Δεσμοί οι οποίοι αποκτούν τη δική τους σημασία, ενόψει των Ερωβουλευτικών και των Περιφερειακών Εκλογών. Ο Δρ. Λιάπης σχολίασε σχετικά: «Είναι γνωστά όλα όσα με συνδέουν με την πόλη της Λάρισας.

Όλα αυτά σημασιοδοτούν ξεχωριστά τις στιγμές κατάνυξης που συνόδευσαν τα βήματά μας, τα βήματα όλων των πιστών και ανάμεσά τους και τα βήματα του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολιτεύσεως Κυριάκου Μητσοτάκη, στη λιτάνευση του ιερού σκηνώματος του Πολιούχου Αγίου Αχιλλείου.

Αυτές οι στιγμές, δεν χωρούν κομματικές αποχρώσεις και πολιτικά μηνύματα.

Δεν μπορεί όμως να μη στείλουν τους παλμούς της ευσέβειας, της ελπίδας, του πνευματικού βάθους, της αισιοδοξίας και της ηθικής αλλαγής για τις καλύτερες ημέρες που δεν θα αργήσουν να έρθουν για την πατρίδα μας και την κοινωνία.»

 

 

Επιστροφή