Τα μπουρίνια και τα… αβγά που βάφονται με πορδές!!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τα μπουρίνια και τα… αβγά που βάφονται με πορδές!!
Από το Δέλτα Καλαμπάκας γράφει ο Θεσσαλός πολίτης Βάιος Φασούλας
Και τι δεν ακούσαμε στις πρόσφατες εκλογές, τέλη Μαΐου 2019, των δήμων και της Περιφέρειας.Πόσο χαρτί και μελάνι, πόση ζητιανιά για ψηφαλάκια, πόση τηλεθέαση, αυτοπροβολή προσώπων και προβολή προγραμμάτων για έργα στην Περιφέρεια και στους δήμους!!


Πόσο ψέμα και υποκρισία καταναλώθηκε, προκειμένου να πεισθούν οι ψηφοφόροι, Θεσσαλοί στην προκειμένη περίπτωση και πιο συγκεκριμένα οι τρικαλινοί, ότι είναι ταϊσμένοι με περιφερειακό μπλε χορτάρι…(και μπλε σημαίνει μούχλα…) και ότι τα αβγά…, αμφισβητώντας και την παροιμία…, μπορούν να βαφτούν και με πορδές, φτάνει εκείνος που τα βάφει να είναι παραμυθάς και ψεύτης. Τα εκλογικά αποτελέσματα το επιβεβαιώνουν.

Από το Δέλτα Καλαμπάκας, Τρίκαλα, στην δυτική είσοδο - έξοδο της έξυπνης πόλης με τους παροικούντες…, που τι ειρωνεία να τους χωρίζει η «Εθνική» οδός Καλαμπάκας Ιωαννίνων και να είναι έρμαια στης αδιαφορία της Περιφέρειας, τις αντιπεριφέρειας και εν μέρει του δήμου Τρικάλων.

Γνωστό το πρόβλημα στο Δέλτα. Σήμερα 11-06-2019 και ώρα 15:30, με αμείωτη ένταση ξαναχτύπησε το μπουρίνη δημιουργώντας τα γνωστά προβλήματα που οι μεγαλόστομες υπεύθυνες υπηρεσίες της περιφέρειας Θεσσαλίας, αλλά και ο ίδιος Περιφερειάρχης με τον βοηθό του αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων.

Ατυχία να ανήκουμε σαν τ. μέτρα και όχι σαν πολίτες στην Περιφέρεια Θεσσαλίας  και να νιώθουμε αηδία και ντροπή που ποτέ δεν αφουγκράστηκαν τα προβλήματα μας αλλά κι ούτε τους είδαμε καμιά φορά, γιατί, εδώ δεν υπάρχουν πολλοί ψήφοι.

Οι κακοτεχνίες που στο μεταξύ κάτι πήγανε να φτιάξουν προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα μπουρίνια και παρά τις προτάσεις του γράφοντα, τις επισημάνσεις, τις προτροπές π ώ ς  και  γ  ι α τ ί  πρέπει να γίνει το… έργο το μούτζωσαν.

Μόνο άσχετοι μπορούν να κάνουν τέτοιο έργο που τα νερά να μπορούν να σκαρφαλώνουν τα φρεάτια, αφού δε χωρούνε, γίνεται κυριολεκτικό μποτιλιάρισμα, φρακάρουνε από τη σχάρα που είναι μικρή και δημιουργείτε κατάσταση ακόμα πιο χειρότερη και από πριν. Το σημερινό μπουρίνη επιβεβαιώνει όλα όσα έχουν ειπωθεί από το γράφοντα παλιά και σημερινά.

Εξού και ο τίτλος: με πορδές αβγά δεν βάφονται.

«Ε.Ε.» Ελλάς–Θεσσαλία 11 του Ιούνη του 2019   www.fasoulas.de    pelasgos@fasoulas.de

 

 

 

 

Επιστροφή