Οι Ίκαροι Τρικάλων στο Βελβεντό για προετοιμασία

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Οι Ίκαροι Τρικάλων στο Βελβεντό για προετοιμασία

Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε ο φετινός προγραμματισμός των Ικάρων Τρικάλων για την 3η τους σεζόν στη Γ΄ Εθνική, άπαντες στην διοίκηση κινήθηκαν με σκοπό να κάνουν την διαφορά, δουλεύοντας σε επαγγελματικά πρότυπα σε όλα τα κομμάτια που απαιτούνται για την σωστή λειτουργία μιας ομάδας μπάσκετ.

Από αυτή την λογική δεν θα μπορούσε φυσικά να ξεφύγει και η προετοιμασία των “κιτρινόμαυρων” καθώς αποφασίστηκε πως το βασικό στάδιο θα πραγματοποιηθεί στο Βελβεντό Κοζάνης.

Η αποστολή θα καταλύσει στο ξενοδοχείο “Αγνάντι” το οποίο βρίσκεται δίπλα στο Αθλητικό Κέντρο ενώ διαθέτει δικό του Κλειστό γήπεδο μπάσκετ. Αποτελεί ιδανικό προορισμό για προετοιμασία καθώς πολλές ομάδες έχουν κτιστεί εκεί. Αυτές τις ημέρες μάλιστα προετοιμάζεται στις εγκαταστάσεις του η Εθνική μπάσκετ παίδων.

Ουσιαστικά η ομάδα θέλει να δώσει τη ευκαιρία στους μπασκετμπολίστες της να δουλέψουν κάτω από ιδανικές συνθήκες έτσι ώστε να βελτιωθούν στον μέγιστο δυνατό βαθμό ενόψει της δύσκολης χρονιάς και των αυξημένων απαιτήσεων που υπάρχουν.

Στην χθεσινή ημέρα, ο πρόεδρος των Ικάρων, Κώστας Σκρέτας, ο προπονητής Κώστας Σδράκας, ο γυμναστής Βασίλης Μητροτάσιος και ο γενικός αρχηγός Αχιλλέας Παπαναστασίου, βρέθηκαν στο Βελβεντό και μαζί με τον Λάζαρο Σαββίδη, τον πρόεδρο της ΕΚΑΣΔΥΜ και έφορο των εθνικών ομάδων, ξεναγήθηκαν στους χώρους του ξενοδοχείου.

Να σημειωθεί πως η αποστολή των Ικάρων θα βρεθεί στην κωμόπολη του ν. Κοζάνης στις 28 Αυγούστου όπου και θα καταλύσει για μία εβδομάδα.


 

 

Επιστροφή