Εκδήλωση με θέμα τις αθλοπαιδίες στον Δήμο Πύλης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εκδήλωση με θέμα τις αθλοπαιδίες στον Δήμο Πύλης

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Πύλης πραγματοποίησε την Δευτέρα 22 Ιουλίου εκδήλωση με θέμα τις αθλοπαιδίες.

Στόχος της συγκεκριμένης εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του αθλητικού πνεύματος στα παιδιά μέσω της ψυχαγωγίας και του παιχνιδιού. Οι αθλοπαιδίες περιλάμβαναν: ομαδικές δραστηριότητες, στίβο μάχης, σκυταλοδρομίες και zumba.

Στην εκδήλωση ανταποκρίθηκε πλήθος κόσμου και από τις γύρω περιοχές, γεμίζοντας τον χώρο του πρασίνου στην Πύλη. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους επίσης ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Τζιωρτζιώτης Γεώργιος καθώς και ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πύλης κ. Νάκος Χρήστος.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον σύλλογο HAPPY FIT KIDS που με την εθελοντική τους συμμετοχή πρόσφεραν στα παιδιά θετική ενέργεια και διάθεση παίζοντας.


Ευχαριστούμε επίσης τον Δήμο Πύλης που υπήρξε αρωγός καθ’ όλη την διάρκεια της οργάνωσης της εκδήλωσης, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων που προώθησαν και υποστήριξαν την εκδήλωση, τα γαλακτοκομεία ΤΥΡΑΣ που πρόσφεραν χυμούς για τους μικρούς μας φίλους, το Κέντρο Υγείας Πύλης για την διάθεση ασθενοφόρου και διασωστών ώστε να παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες αν κρινόταν απαραίτητο καθώς και το αστυνομικό τμήμα Πύλης για την παρουσία περιπολικού στον χώρο της εκδήλωσης.

Το Κέντρο Κοινότητας χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο στο πλαίσιο του Περιφερειακού Επιχειρησιακού Προγράμματος Θεσσαλίας 2014-2020.


ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ
    Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο    
Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραµµα Θεσσαλίας 2014-2020

Με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης 

 

Επιστροφή