Καθοδόν προς την «Ανάπτυξη» της Ελλάδας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Καθοδόν προς την «Ανάπτυξη» της Ελλάδας

Λόγοι και αντίλογοι στο διαδίκτυο.

«Πού είναι το νόμιμο δημοψήφισμα που θα λύσει το θέμα; Πού ξανακούστηκε από το 323 π.Χ να γεννηθούν σήμερα οι απόγονοι του; Στέκει ο άξονας της γης στην θέση του, ή στραβά γυρίζει;» ρωτά φίλος στο διαδίκτυο».

Γράφει ο επαναπατριζόμενος Θεσσαλός Πολίτης-Συγγραφέας Βάιος Φασούλας

Η γη σωστά γυρίζει και η ανθρώπινη θηριωδία, κάποια στιγμή κι αυτή θα τη σταματήσει. Όσο το επιτρέπουν τα κότσια μας θα πονοκεφαλιάζουμε προκειμένου να πείσουμε έναν κόσμο που τείνει να γίνει (έγινε) κωφάλαλος, αναίσθητος, άρριζος, υπόδουλος.

Παράδειγμα, ένα δημοψήφισμα που θα ακυρώνει την ξεπουλημένη Μακεδονία όχι στους σκοπιανούς αλλά στους ευρωάτλαντες, θέλει ηγέτη έλληνα, με βαρίδια να τα σέρνει και να σείετε ο τόπος μαζί να σέρνονται και οι νεοέλληνες, οι οποίοι στην κάθε δεύτερη κουβέντα τους είναι η «ΕΕ». Υπό αυτές τις συνθήκες, δ υ σ τ υ χ ώ ς,  ένα δημοψήφισμα για διάφορα «παντρέματα» με την Τουρκία δεν μπορεί να φέρει αποτέλεσμα. Δεν το ευχόμαστε αλλά αυτό ισχύει για όποιες επόμενες εθνικές παραχωρήσεις.

Η εγκεφαλική πλύση που δέχτηκε αυτός ο άλλοτε υπέροχος, ζηλευτός και λατρευτός λαός από «ταγούς» που του λέγανε: «Πρώτα η Ευρώπη, είναι το σπίτι μας, η οικογένειά μας και μετά η Ελλάδα», και ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝΕ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ…, «φ ύ γ ε τ ε  έ ξ ω  ν α  π ρ ο κ ό ψ ε τ ε»…, παρότρυνση …γερμανόφιλου υπηρέτη σοσιαλιστή έλληνα πρωθυπουργού καλούσε τους έλληνες νέους επιστήμονες της Ελλάδας στη φυγή…,  Πρόσφατα και ο νυν πρόεδρος της δημοκρατίας εξήρε το ευαίσθητο δημοκρατικό μενού λέγοντας: «Είστε η ελπίδα και το μέλλον αυτού του τόπου.

Ξέρω σε ποιο σχολείο βρίσκομαι και μιλώ και για εκείνα τα παιδιά που δεν είναι Έλληνες, αλλά είναι κοντά μας, είναι ένα κομμάτι από την ψυχή μας και την καρδιά μας…,»

Αυτά και άλλα πολλά επιβεβαιώνουν το ανθελληνικό-δουλικό μενού των ελληνικών κυβερνήσεων υποταγμένων στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, την οποία βλέπουμε στο διπλανό μας πρόσωπο, την «ΕΕ», που μας έγινε  β δ έ λ λ α  και  τ σ ι μ π ο ύ ρ ι,  που δε θέλει σύνορα, δε θέλει έθνη-κράτη, δεν θέλει κοινοβούλια…,που ωστόσο τα διατηρεί για το θεαθήναι και για τους υπαλλήλους της…, που δε θέλει π ο λ ι τ ι σ μ ο ύ ς ,  ι σ τ ο ρ ί ε ς, παραδόσεις των λαών κ.ά… Θέλει όμως - μακριά από τον κόρφο της - πολέμους, καταστροφές λαών και πολιτισμών και τη μεταβολή των πολιτειών σε «σύγχρονο» απέραντο τσιφλίκι, όμοιο με εκείνο των Σοδόμων και Γομόρρων, όπου θα κυριαρχεί ο δυνατός και θα βασανίζεται ο αδύναμος – παράσιτο πολίτης. Αυτή είναι η «ΕΕ»!,

Πολλοί από μας τη ζήσαμε από μέσα και οι έλληνες γηγενείς ζούνε την κατοχή της στον τόπο τους μέσω της φροντίδας των «ταγών» της. Τα χαρακτηριστικά της, που δε τα είχε ποτέ η Ελλάδα είναι: Μετανάστευση προς και από Ελλάδα, κουρελιασμένη Παιδεία και Υγεία, μεροκάματα πείνας, ανεργία, φτώχεια, άστεγοι, αρπαγή σπιτιών…, κάποτε λέγανε ο κουμμουνισμός παίρνει τα σπίτια και καταργεί θρησκεία, οικογένεια, η πιο σαχλή και απάνθρωπη προπαγάνδα του 20ου αιώνα, σήμερα έχει εξελιχτεί σε μπούμερανκ…, εγκληματικότητα, ληστείες, φοβόμαστε να κοιμόμαστε στα σπίτια μας και τα έχουμε μετατρέψει σε κάστρα με κάγκελα, με σκυλιά και άλλα μέσα, και η λαμογιά καλά κρατεί είναι πλέον καθιερωμένα στην καθημερινότητα της ζωής μας και η προαναφερθείσα παρότρυνση του άλλοτε ποτέ …σοσιαλιστή κύριου Σημίτη,  «φ ύ γ ε τ ε  έ ξ ω  ν α  π ρ ο κ ό ψ ε τ ε», έχει φέρει αποτελέσματα.

Το άδειασμα της Ελλάδας, για τον κάθε εξανδραποδισμένο κατευθυνόμενο «πολιτικό»… άνθρωπο, θεωρείτε αυτονόητο. Τα αθεράπευτα σαπίσματα των κομμάτων βγήκαν στην επιφάνεια, και ο ρους των πραγμάτων επιβάλλει  μ ό ν ο  ένα πράγμα: Τον  ε π α ν α π ρ ο σ δ ι ο ρ ι σ μ ό   του  έ λ λ η ν α  και της  Χ ώ ρ α ς  του. Οι έλληνες λόγιοι, ποιητές, λογοτέχνες και άλλοι καλλιτέχνες,  γηγενείς και απόδημοι, οφείλουν να ενωθούν και να αντισταθούν από κοινού ενάντια στα κακώς κείμενα του καιρού μας.

Γενικότερα σε παγκόσμιο επίπεδο στην ιστορία της ανθρωπότητας με χοντρά και ανεξίτηλα γράμματα είναι γραμμένη η ακμή και η παρακμή:

«Στις στρωματοποιημένες πολιτείες του κόσμου απ’ τις ληστρικές επιδρομές του μεγάλου κεφαλαίου, η πορεία του χρεοκοπημένου συστήματος, του οποίου με ποικιλόμορφα καμουφλάζ προσπαθούν να καλύψουν και να επιβραδύνουν τη δύση του, στην Παγκόσμια Ημερήσια Διάταξη τίθεται ακατόρθωτο και αφύσικο».

«Ε.Ε.» Ελλάς–Θεσσαλία 14 του Σεπτέμβρη του 2019   www.fasoulas.de    pelasgos@fasoulas.de

 
 

 

 

Επιστροφή