Θριάμβευσαν οι αθλητές του ΣΟΑΤ στο Αλβανικό OPEN - "Αργυρή" η Τζέλη

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Θριάμβευσαν οι αθλητές του ΣΟΑΤ στο Αλβανικό OPEN -
Στον δρόμο για την Ολυμπιάδα η Τρικαλινή αθλήτρια

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η Φανή Τζέλη στο Βαθμολογούμενο G1 Διεθνές πρωτάθλημα  Ταεκβοντο της Αλβανίας (ALBANIAN OPEN G1) καθώς κατέκτησε το Αργυρό Μετάλλιο και τους βαθμούς στον δρόμο για την Ολυμπιάδα.Στα προημιτελικά συνάντησε την Ιταλίδα Πρωταθλήτρια που κέρδισε με 21-11,στον ημιτελικό την Πρωταθλήτρια από το Μαυροβούνιο την οποία κέρδισε με 7-0 και στον τελικό συνάντησε το Νο1 του Ταμπλό και Ν16 στον κόσμο και έγινε μια πραγματική μάχη στην οποία το φαβορί από την Πορτογαλία κέρδισε οριακά και πολύ πιεζόμενη από την Τρικαλινή Πρωταθλήτρια και Μέλος της Προολυμπιακής ομάδας με 3-2.

Η Φανή απέδειξε για μια ακόμη φορά ότι συγκαταλέγει στις  τοπ αθλήτριες παγκοσμίως.

Η άλλη μας πρωταθλήτρια Εύα Παϊταρίδου δεν τα κατάφερε, καθώς έπαιξε τον αρνητικό της ρόλο η αποχή από την εντατική προπόνηση λόγω πανελληνίων εξετάσεων και ηττήθηκε από την Πρωταθλήτρια Σλοβακίας με 9-4 ρισκάροντας στο τέλος και το πλήρωσε. Έδειξε όμως την ποιότητα της και είναι θέμα χρόνου.

Επίσης στην κατηγορία Κορασίδων η Μαρία Τζέλη κατέκτησε το Χάλκινο Μετάλλιο πιστοποιώντας ότι πρόκειται για αυθεντικό ταλέντο, και ο Σύλλογος επενδύει πάνω της καθώς έχει τεράστιες προοπτικές.

Τους αθλητές συνόδευσε ο προπονητής του ΣΟΑΤ Νίκος Παϊταρίδης.


 

 

Επιστροφή