Ήττα στην πρεμιέρα για τα κορίτσια των Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ήττα στην πρεμιέρα για τα κορίτσια των Τρικάλων

Πληρώνοντας τα λάθη τους στο α’ μερος, τα Τρίκαλα 2011 δεν μπήκαν με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα της Α’ εθνικής γυναικών. Οι “κυανέρυθρες” έχασαν με 2-0 από τον Ατρόμητο… σκορ το οποίο και διαμορφώθηκε στο πρώτο 45λεπτο.

Θα πρέπει να σημειώσουμε την λανθασμένη κόκκινη κάρτα που αντίκρυσε στο 91’ η Μαρλεν Μπαρμπόσα με δυο κίτρινες στην ίδια φάση, καθώς ο διαιτητής ισχυρίστηκε ότι δεν σφύριξε για την εκτέλεση ενός φάουλ, κάτι που ισχύει για την πρώτη κίτρινη όχι όμως για την δεύτερη. Μπορει το γεγονός να μην επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα,θα μας στερήσει όμως την παρουσία της παικτριάς στον επόμενο αγώνα.

Ένα άλλο γεγονός που σημάδεψε τον αγώνα για την ομάδα των Τρικάλων ήταν ο τραυματισμός της Σοφίας Σακελλάρη στο κεφάλι σε μια διεκδίκηση της μπάλας. Με απόφαση του γιατρού αγώνα, λόγω της ζαλης που αισθάνθηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου δεν διαπιστώθηκε κάποιο πρόβλημα και πήρε αμέσως εξιτήριο.

Η σύνθεσή μας: Χαρακοπούλου, Χύμα, Τροχούτσου, Γεραγόρη, Σακελλάρη (46΄λ.τρ. Τσούνη), Σέντερλουντ, Μπαρμπόσα, Ζντράβκοβιτς, Αλεξίου, Βαϊτση(75΄Τσακνάκη), Μισιρλή.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Ατρόμητος-Τρίκαλα 2-0
Μεσολόγγι-Άβαντες Χαλκίδας 4-1
Γλυφάδα-ΠΑΟΚ 0-4
Άρης-Αγροτικός Αστέρας 5-1
ΟΦΗ-ΑΕΛ 2-1
Ελπίδες Καρδίτσας-Γιάννενα 1-0

Η επόμενη αγωνιστική

Άρης-Ατρόμητος
Αγροτικός Αστέρας-ΟΦΗ
ΑΕΛ-Ελπίδες Καρδίτσας
Α Ο Τρίκαλα-Μεσολόγγι
Αβαντες Χαλκίδας-Γλυφάδα
Γιάννενα-ΠΑΟΚ

 

 

Επιστροφή