Αμανατίδης: "Χτίζεται σιγά - σιγά κάτι καλύτερο"...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αμανατίδης
«Αλλάξαμε εικόνα στην επανάληψη»

Αρχικά ο Περικλής Αμανατίδης σημείωσε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία ομάδα που την βρήκαμε ίσως στην πιο ανοδική της στιγμή, πράγμα το οποίο έδειξε με τον ενθουσιασμό που είχε από την αρχή  και την αντίδραση που έδειξε μέσα στο παιχνίδι.


Στο πρώτο ημίχρονο αν και είχαμε την μπάλα, κάναμε λάθη και νομίζω πως ήταν ένα μέτριο ημίχρονο για την ομάδα που έχουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο, οι ίδιοι παίκτες άλλαξαν την απόδοση τους και βρήκαν καλύτερα πατήματα.  

Ίσως είναι καλύτερα που έγινε με αυτόν τον τρόπο η νίκη, με αυτή την διακύμανση,  για να δοκιμαστούμε και σε ψυχολογικές καταστάσεις δύσκολες.

Είναι καλό που ισοφάρισε ο Θεσπρωτός γιατί μας έδειξε ότι κάποια λάθη  θα πρέπει να μας προβληματίσουν. Μετά την ισοφάριση χάσαμε ευκαιρίες και για περισσότερα γκολ και δείξαμε ότι είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε».

Για τους παίκτες του είχε μόνο καλά λόγια: «Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες, δείχνουν πραγματικά ότι μπορούν να βαδίσουν σε μία λεωφόρο πίεσης, σε ένα μονοπάτι δύσκολο και να τα καταφέρουν».

Ευχαρίστησε και τον κόσμο των Τρικάλων αλλά και τον Θεσπρωτό για την φιλοξενία: |

Θέλω να ευχαριστήσω και τα παιδιά που ήρθαν από τα Τρίκαλα και τον κόσμο που τον κερδίζεις και τον χάνεις εσύ ως ομάδα.

Χτίζεται σιγά σιγά κάτι καλύτερο σε σχέση με τον κόσμο και θα δείξουν και μεγαλύτερη δυναμική για την συνέχεια. Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία».Ρότσα: «Όλα τέλεια, εκτός από το αποτέλεσμα»

Οι δηλώσεις του προπονητή του Θεσπρωτού

Ο Χουάν Ρότσα, παρά την ήττα ήταν ικανοποιημένος στο τέλος του αγώνα: «Δώσαμε μία μεγάλη μάχη σήμερα απέναντι σε μία ομάδα που είναι πρώτη  και αήττητη με έμπειρους ποδοσφαιριστές.

Το παιχνίδι κρίθηκε στις λεπτομέρειες με ένα απρόβλεπτο φινάλε. Πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι, ήταν μία μάχη, θα δώσουμε και άλλες αλλά έχουμε ανεβάσει το επίπεδο μας και μας υπολογίζουν πλέον καλύτερες και ιστορικές ομάδες.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Τα καλά έρχονται, έχουμε ανεβάσει το επίπεδο μας».

Ο Ρότσα μίλησε και για την ωραία ατμόσφαιρα: |Συγχαρητήρια στον κόσμο που μας υποστήριξε χωρίς ακρότητες και είδατε τι ωραία που ήταν. Ήταν και φίλαθλοι από τα Τρίκαλα, όλα ήταν τέλεια, εκτός από το αποτέλεσμα»

Για τα Τρίκαλα είπε: «Πολύ καλή ομάδα, με καλούς ποδοσφαιριστές, με πολλούς ποδοσφαιριστές».

Ο Χουάν Ρότσα έπλεξε και το εγκώμιο του νεαρού Νίκου Κατσή που έκανε την πρώτη του συμμετοχή σε επαγγελματικό πρωτάθλημα στα 18 του χρόνια ο οποίς δήλωσε:

«Είμαι ικανοποιημένος από την συμμετοχή μου, όχι όμως και από το αποτέλεσμα. Ευχαριστώ την ομάδα για την ευκαιρία, έχω πολλά ακόμη να δώσω στον Θεσπρωτό».

 

 

Επιστροφή