Εντός έδρας ήττα απ΄ την Ελπίδα για τις γυναίκες του Ασκληπιού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Εντός έδρας ήττα απ΄ την Ελπίδα για τις γυναίκες του Ασκληπιού

    Δεν τα κατάφεραν απέναντι στην Ελπίδα Αμπελοκήπων οι γυναίκες του Ασκληπιού, γνωρίζοντας την ήττα  για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2.
    Το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος απ΄την πλευρά της Ελπίδας, όπου απ΄ την αρχή του κάθε σετ έπαιρνε μια μεγάλη διαφορά φυάνοντας εύκολα στην κατάκτηση του κάθε σετ .


     Στο 1ο σετ μετά το αρχικό 2-2 η διαφορά άνοιξε 2-11 και 6-21 με την ομάδα της Θες/νίκης να κάνει εύκολα το 12-25.


    Ίδια εικόνα και στο 2ο σετ όπου μετά πάλι το αρχικό 2-2 η Ελπίδα μπήκε μπροστά3-8, 8-16 φτάνοντας εύκολα πάλι στην κατάκτηση του σετ με 16-25.
    Στο 3ο σετ δεν άλλαξε κάτι. Η Ελπίδα ξεκίνησε πάλι δυνατά 1-5, 9-20 για να πάρει το σετ με 12-25, παίρνοντας εύκολα τους 3 βαθμούς.
Τα σετ 1ο 12-25, 2ο 16-25, 3ο 12-25


Στα άσχημα του αγώνα είχαμε τον τραυματισμό στο ζέσταμα του libero της Ελπίδας Δάκου. Οι οικογένεια του Ασκληπιού εύχεται στην αθλήτρια, περαστικά και γρήγορη επιστροφή  στα γήπεδα
 
Α.Σ Ασκληπιός (Γεροβάιος Ν.) Βουλγαράκη, Παναγιώτου (λ), Καπέλου, Λάιου, Βογιατζόγλου, Χατζηχριστοδούλου, Γερολυμάτου, Μπρουσιάκη, Σούλκο, Ταρατόρα (λ), Γιόλα, Κόκκαλη, Κοντοκώστα, Μπουρλή.
ΑΣ Ελπίς (Κοτόρτσης Γ.) Σουπιώνη, Αρμουτσή, Παντελίδου, Αποστολίδου, Παπάζογλου, Πυργιώτη / Στεργιάκη (λ), Ιασωνίδου, Παπακωνσταντίνου, Ήργη, Πατίκα.
 

 

 

Επιστροφή