Στις δομές του ΚΕΘΕΑ, πέρασε την ημέρα της γιορτής του, ο Χρίστος Λιάπης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στις δομές του ΚΕΘΕΑ, πέρασε την ημέρα της γιορτής του, ο Χρίστος Λιάπης.
Mαζί με τα μέλη των Θεραπευτικών Κοινοτήτων του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων, πέρασε τα Χριστούγεννα ο νέος Πρόεδρος του ΚΕΘΕΑ, Ψυχίατρος και Διδάκτωρ του Παν/μίου Αθηνών, Χρίστος Χ. Λιάπης.




Σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, Ο Δρ. Λιάπης σχολίασε: «Η ημέρα των Χριστουγέννων, απέκτησε φέτος ξεχωριστό νόημα, για εμένα, μέσα από την πρωτόγνωρη χαρά που πήρα, επιλέγοντας να περάσω, την ημέρα της ονομαστικής μου εορτής, μαζί με τα μέλη των θεραπευτικών κοινοτήτων του ΚΕΘΕΑ, «Εν δράση»  στην Κυψέλη και «Παρέμβαση» στη Ραφήνα.

Μαζί με τους συνανθρώπους μας που ο προσωπικός καθημερινός τους αγώνας ενάντια στις εξαρτήσεις γίνεται φωτεινό παράδειγμα ψυχικής δύναμης, εσωτερικής αυτόβελτιωσης και πραγματικής αλληλεγγύης, όπως θα έπρεπε να είναι, πραγματικά, το μήνυμα των Χριστουγέννων.

Τις ευχές που έλαβα, από τους θεραπευόμενους των κοινοτήτων μας, θα τις κρατήσω σε ξεχωριστό κομμάτι τις καρδιάς μου, ως δέσμευση προσφοράς, εμπιστοσύνης και προσωπικού αγώνα, ώστε και τα επόμενα Χριστούγεννα να είναι «καθαρά» από κάθε είδους εξάρτηση για ακόμη περισσότερους συνανθρώπους μας και γεμάτα ελπίδα, ευτυχία και πολλές ατομικές και συνολικές νίκες!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!»



 

 

Επιστροφή