Μιχάλης Σαράντης: Θα ξαναφέρουμε τα προϊόντα "Κλιάφα" σε όλα τα σουπερ μάρκετ της Ελλάδας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μιχάλης Σαράντης: Θα ξαναφέρουμε τα προϊόντα

Την εξαγορά της εταιρείας αναψυκτικών Κλιάφα σχολίασε σήμερα σε συνέντευξη του στη Ραδιοφωνική Λέσχη 97,6 ο Μιχάλης Σαράντης:

 
« Η εταιρεία Κλιάφα είναι μια ιστορική βιομηχανία στο χώρο των αναψυκτικών, μετράει ήδη 92 χρόνια ζωής και να είμαστε καλά σε άλλα οκτώ θα συμπληρώσει έναν αιώνα ζωής.

Δεν κρύβω ότι η κίνηση αυτή που κάναμε έχει κάποιο συναίσθημα, έχει να κάνει με το ότι είναι μια τρικαλινή εταιρεία και θα προσπαθήσουμε να την ξαναφέρουμε σε όλα τα σουπερ μάρκετ της Ελλάδας. 

Είναι ένα δύσκολο εγχείρημα, θέλει μια επένδυση πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ στα επόμενα 2 χρόνια. Πρέπει να τονίσω ότι στο πλαίσιο της εξαγοράς δεν περιλαμβάνεται το πολιτιστικό κέντρο και τα ψυγεία, τα οποία θα παραμείνουν στην οικογένεια Κλιάφα.

Η εταιρεία θα δουλεύει αυτόνομα και θα παραμείνει ως έχει, όπως φυσικά και τα προϊόντα της εταιρείας τα οποία είναι τα καλύτερα στον κλάδο τους, με συνταγές εκατό ετών σχεδόν. Αυτό που εμείς θα κάνουμε είναι σταδιακά να εντάξουμε και νέα προϊόντα.

Η εταιρεία απασχολεί αυτή τη στιγμή 18 άτομα, χθες μιλήσαμε μαζί τους και τους διαβεβαιώσαμε ότι μαζί θα προχωρήσουμε να εξελίξουμε την εταιρεία. Από τη στιγμή που μπήκαμε στο χώρο των αναψυκτικών, επεξεργαζόμαστε και την προοπτική της εμφιάλωσης νερού, μιας και ο τόπος μας φημίζεται για την ποιότητα του νερού. 

Ως εταιρεία και όμιλος δεν έχουμε καμία σχέση με άλλα πράγματα εκτός από τρόφιμα, ούτε τουριστικά ούτε κάτι άλλο ως επιχειρηματική στρατηγική.»

 

 

Επιστροφή