MasterChef 4: Ποιος είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, o μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
MasterChef 4: Ποιος είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης, o μεγάλος νικητής του διαγωνισμού

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης μπήκε στην κουζίνα του MasterChef 4, φορώντας τα μωβ γυαλιά του, το γούρι του, όπως είχε δηλώσει, τα οποία δεν αποχωρίστηκε καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού αλλά ούτε στη νίκη του.


Ο 25χρονος μάγειρας είναι ο νέος Ελληνας MasterChef, κάνοντας το απόλυτο και κερδίζοντας στην τελευταία δοκιμασία 10άρια και από τους τρεις κριτές.

Μπήκε από την αρχή δυνατά στον διαγωνισμό μαγειρικής, δείχνοντας τις ικανότητές του.

Πολλοί εκτίμησαν πως θα βρίσκεται στην πεντάδα του τελικού και καθώς περνούσε ο καιρός η τελική δυάδα του MasterChef 47 φαινόταν σίγουρη.

Ποιος είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης

Ο Σταύρος Βαρθαλίτης είναι από την Αθήνα και έχει καταγωγή από τη Σύρο. Από τα 15 του ήθελε να ασχοληθεί με τη μαγειρική και ήξερε ότι θα τον κερδίσουν οι κουζίνες. Στο MasterChef 4 πήγε για να συνδυάσει δύο πράγματα, που του αρέσουν ιδιαίτερα στη ζωή του: τη μαγειρική και την τηλεόραση. Μέσα από τον διαγωνισμό μαγειρικής θέλησε να πάρει ό,τι καλύτερο μπορεί. Από νέες γεύσεις, γνώσεις μέχρι και ευκαιρίες, που θα του εμφανιστούν μετά το διαγωνισμό.

Γιατί πήγε στο MasterChef; «Γιατί έχω την μαγειρική τρέλα, ψάχνω την μαγειρική ωριμότητα», είχε πει ο ίδιος. Με δύο «ναι», από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο και τον Πάνο Ιωαννίδη, ο Σταύρος πέρασε στην επόμενη φάση και τελικά κατάφερε να μπει στο σπίτι. Σχεδόν πέντε μήνες μετά, ο μάγειρας βρέθηκε στον τελικό και θριάμβευσε!


 

 

Επιστροφή