"ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ: η ταινία που γυρίστηκε στα Τρίκαλα!"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:

Η μεσαίου μήκους ταινία με τίτλο "ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ", που γυρίστηκε στην πόλη μας και στην γειτονική Καρδίτσα. Έχει διάρκεια πενήντα λεπτά, και ξεπέρασε πρόσφατα το φράγμα των 12.000 προβολών στο YouTube!
Μια συλλογική προσπάθεια σε δύσκολες εποχές, με πάθος και μεράκι για δημιουργία! Ο οραματιστής και δημιουργός της ταινίας, Βάιος Τσιμητράς που έχει καταγωγή απο την Καρδίτσα. Δήλωσε στο FATSIMARE.GR:

"Όταν δημιουργείς μια ταινία και αναλαμβάνεις την σκηνοθετική επιμέλεια, έχεις πολλά "εγώ" μέσα σε ένα χώρο. Όλοι θέλουν να πετύχουν κάτι διαφορετικό, η ουσία είναι να ενώσεις όλες αυτές τις "διαστάσεις" σε ένα σκοπό! Σε ένα όραμα! Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλύτερο όλοι μαζί!Οι ανθρώπινες σχέσεις πάντα βαδίζουν σε λεπτεπίλεπτα μονοπάτια, πάντα οι τέχνες και τα οπτικοακουστικά έργα. Δημιουργούν τις καλύτερες μακροπρόθεσμες φιλίες!

Όταν βρίσκεσαι στα αρχικά σου βήματα, και έχεις αρκετούς ρόλους σε μια ταινία. Σε πολλά μάτια δημιουργείται μια ανεπάρκεια, και φυσικά αν είσαι σε νεαρή ηλικία! Η φαντασμαγορία μεγαλώνει περισσότερο!Ακόμα και τα άτομα πού θα σε πιστέψουν, περιμένουν να αποδίδεις περισσότερο κάθε φορά. Ετοιμάζω μια καινούργια ταινία, με σοβαρό μήνυμα σε εκθαμβωτικό και θριαμβευτικό ορεινό χωριό των Τρικάλων! Πιστεύω στην υποστήριξη της τοπικής κοινότητας, και με πιστεύουν επίσης! Τα καλύτερα έπονται!"
Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ταινία εδώ: https://youtu.be/OFlUfJ4G0Yo

Δείτε video:

 

 

Επιστροφή