Δεν συνεχίζει ο Αμανατίδης - Η ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Δεν συνεχίζει ο Αμανατίδης - Η ανακοίνωση του ΑΟ Τρίκαλα


Μετά από 2 μήνες… Ο ΑΟ Τρίκαλα ανέβασε ανακοίνωση στο fb με την οποία επισημοποιεί την λύση την μη ανανέωση συνεργασίας της με τον Περικλή Αμανατίδη.

“Πραγματοποιήθηκε σήμερα η συνάντηση του προέδρου της ΠΑΕ Τρίκαλα, κ. Ηλία Αϊβάζογλου με τον προπονητή της ομάδας κ. Περικλή Αμανατίδη παρουσία του γενικού διευθυντή, Νίκου Σαμολαδά.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε πολύ καλό κλίμα αποφασίστηκε να μην ανανεωθεί η συνεργασία των δυο πλευρών.

Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του που συνδυάστηκε με την κατάκτηση του πρωταθλήματος της FL και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του”Αμανατίδης: “Μια επαγγελματική σχέση με τον ΑΟ Τρίκαλα τελειώνει εδώ”

Με ανακοινωση του ο Περικλής Αμανατίδης έκανε γνωστή την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τον ΑΟ Τρίκαλα.
Μια πετυχημένη χρονιά έκλεισε με τον χειρότερο τρόπο για τους “κυανέρυθρους” με τον Ηλία Αϊβάζογλου να καλείται να δώσει πλέον απαντήσεις για το μέλλον του στην ομάδα.

Η ανακοίνωση του Αμανατίδη: “Έγινε θέλω να πιστεύω μια ξεκάθαρη συζήτηση για την επόμενη χρονιά. Ο πρόεδρος κ. Αιβάζογλου μου ανέλυσε την πρόθεση που έχει για την προσπάθεια της επόμενης μέρας. Είναι από την πλευρά του ένα ρεαλιστικό πλάνο. Μέσα από την συζήτηση που έγινε αποφασίσαμε ότι σε αυτή την προσπάθεια ούτε εγώ μπορούσα να δώσω στην ομάδα αυτό που ήθελα ούτε η ομάδα σε μένα αυτό που ζητάω.

Όποτε μια επαγγελματική σχέση με την ΠΑΕ Τρίκαλα τελειώνει εδώ. Κάποιες τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση του συμβολαίου μου θα κλείσουν όπως πρέπει για μια συνεργασία που είχε ως αποτέλεσμα την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Επόμενη μέρα υπάρχει για όλους.

Ελπίζω η ομάδα του ΑΟΤ να κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια και την επόμενη σεζόν και εγώ θα κάνει την δική μου σε ένα άλλο περιβάλλον. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο των Τρικάλων για την υποστήριξη. Πήρα και νομίζω έδωσα σε αυτή την ομάδα”.

 

 

Επιστροφή