Ο Θανάσης Σαρατζιώτης Τομεάρχης Οργανωτικού ΝΔ Εκλογικής Περιφέρειας Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο Θανάσης Σαρατζιώτης Τομεάρχης Οργανωτικού ΝΔ Εκλογικής Περιφέρειας Τρικάλων
Ορισμός Νέου Τομεάρχη Οργανωτικού ΝΔ Εκλογικής Περιφέρειας Τρικάλων

Σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 402 απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού - Διευθυντή Γραφείου Προέδρου και Αναπληρωτή Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Στυλιανού Κονταδάκη:

Ορίζεται ως Τομεάρχης - Σύνδεσμος μεταξύ της Γραμματείας Οργανωτικού της ΝΔ και της Διοικούσας Επιτροπής Εκλογικής Περιφέρειας (Δ.Ε.Ε.Π.) Τρικάλων, ο Αθανάσιος Σαρατζιώτης.


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Θα ήθελα και δημόσια να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για την πραγματικά τόσο τιμητική απόφαση του Γραμματέα Οργανωτικού και Διευθυντή προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ Στυλιανού Κονταδάκη  να αναλάβω Τομεάρχης Οργανωτικού νομού Τρικάλων.

Εύχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών του με γνώμονα τις αρχές και αξίες του κόμματος που υπηρετούμε και προπάντων του Προέδρου και Πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

Θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους προηγούμενους τομεάρχες που με τη σοβαρότητα, την εργατικότητα και με τη μεθοδικότητα τους άφησαν παρακαταθήκη σημαντικό έργο στο νομό Τρικάλων. Αυτό αποτελεί σημαντική πρόκληση για εμένα και ευελπιστώ με τη σειρά μου να διατηρήσω τον πήχη ψηλά.

Σας ευχαριστώ

Αθανάσιος Β. Σαρατζιώτης MD, Phd, Msc
Χειρουργός ΩΡΛ κεφαλής και Τραχήλου Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας
Μέλος του Μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας

      

 

 

Επιστροφή