Περιοριστικά μέτρα 14 ημερών από σήμερα για τον Νομό Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Περιοριστικά μέτρα 14 ημερών από σήμερα για τον Νομό Τρικάλων
 
Με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων και με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στον Νομό.

Με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα στον Νομό Τρικάλων, με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκου Χαρδαλιά και με απόφαση του Γ. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας, Βασίλειου Παπαγεωργίου, κατόπιν εισήγησης και σύμφωνης γνώμης της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, για επιτακτικούς λόγους αντιμετώπισης σοβαρού κινδύνου δημόσιας υγείας και ειδικότερα για τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων της νόσου COVID-19, ολόκληρη η Π.Ε. Τρικάλων τίθεται σε καθεστώς αυξημένης επιδημιολογικής επιτήρησης.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν τα κάτωθι περιοριστικά μέτρα:

Απαγόρευση λειτουργίας χώρων εστίασης και διασκέδασης από τα μεσάνυχτα έως τις 7 το πρωί
Ανώτατο όριο 50 ατόμων για όλες τις δημόσιες και κοινωνικές εκδηλώσεις και συναθροίσεις, εκτός από αυτές στις οποίες εφαρμόζονται ειδικοί κανόνες, όπως για παράδειγμα στα εστιατόρια, τα θέατρα, τα σινεμά
Σε συνεννόηση με το Υπουργείο Οικονομικών για τις επιχειρήσεις που επηρεάζονται, είναι δυνατή η αναστολή σύμβασης εργασίας των εργαζομένων.

Τα παραπάνω περιοριστικά μέτρα ισχύουν για 14 ημέρες από αύριο Τετάρτη στις 6 το πρωί έως την Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου την ίδια ώρα.

 

 

Επιστροφή