Προπαγανδιστικός βραχίονας της κυβέρνησης ο Τσιόδρας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Προπαγανδιστικός βραχίονας της κυβέρνησης ο Τσιόδρας

Του Χρήστου Σταμόπουλου

  Σε αντίθεση με την περασμένη άνοιξη, σήμερα όλο και περισσότεροι άνθρωποι καταλαβαίνουν πως ο Τσιόδρας είναι ένα προπαγανδιστικό φερέφωνο της κυβέρνησης.

  Επικαλούμενοι τη δήθεν ουδετερότητα της Επιστήμης, την οποία όλοι πρέπει να αποδεχόμαστε και να υπακούμε άκριτα στα δήθεν αντικειμενικά της πορίσματα, ο Τσιόδρας και η παρέα του (οι διάφοροι επιστήμονες – σύμβουλοι του Υπουργείου Υγείας, που τους ακούμε καθημερινά να κελαϊδούν στα συστημικά μέσα ενημέρωσης) δικαιολογούν τα ψεύδη και τις ελλείψεις της κυβέρνησης, συντελώντας έτσι στο πέρασμα μιας πολιτικής που είναι σε βάρος του λαού.  

Βάζουν πλάτη «ως επιστήμονες» σε μια πολιτική που σπέρνει τον φόβο και τν θάνατο!  Με άλλα λόγια έχουν μετατρέψει ξετσίπωτα την Επιστήμη σε υπηρέτρια της σκληρής και απάνθρωπης νεοφιλελεύθερης κυβερνητικής πολιτικής και προπαγάνδας.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι άμοιρος ευθυνών.  Όλοι θυμόμαστε την άνοιξη, όταν όλοι φιλοτεχνούσαν την προσωπογραφία – αγιογραφία του Τσιόδρα, τον πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό, στην ερώτηση τι γνώμη έχει για τον Τσιόδρα, να δηλώνει πως «κι εμείς αν ήμασταν κυβέρνηση, τον Τσιόδρα θα επιλέγαμε ως επικεφαλής»!

 Ο ΣΥΡΙΖΑ γινόταν ουρά της κυβέρνησης, μπροστά στον φόβο να μην αποστεί απ’ την … «εθνική γραμμή»!!

  Το άρθρο μας «Άι σιχτίρ με τον Τσιόδρα!», που δημοσιεύτηκε την άνοιξη, μπορεί να θεωρήθηκε πρώιμο, σήμερα όμως διατηρεί μια τραγική επικαιρότητα!

  Το αναδημοσιεύουμε:

   « Κάθε μέρα με τον Τσιόδρα! Τσιόδρας εδώ, Τσιόδρας εκεί, παντού Τσιόδρας! Κανάλια, εφημερίδες, ΜΜΕ εν γένει, κυβέρνηση και λοιποί προπαγανδιστικοί μηχανισμοί κρεμάστηκαν όλοι πάνω στον «αρχι»λοιμωξιολόγο Τσιόδρα. Υπερπροβάλλουν και λιβανίζουν συνεχώς τ’ όνομά του κι όλοι εμείς οφείλουμε να ‘μαστε ευγνώμονες απέναντι σ’ αυτόν και σ’ αυτούς που μας τον έφεραν, γιατί είμαστε τυχεροί που… τον έχουμε! Γιατί αλλιώς ζήτω που… καήκαμε! Θα είχαν γεμίσει τα νεκροταφεία από νεοέλληνες λόγω κορονοϊού!

   Σ’ αυτό το παιχνίδι της προπαγάνδας, του αποπροσανατολισμού και της πλύσης εγκεφάλου του λαού που επιχειρεί το Σύστημα δεν ήρθε ξυπόλητο. Είχε πατήματα για να μπορέσει να παρουσιάσει τον Τσιόδρα όχι απλώς ως το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση (που θα ήταν θεμιτό), αλλά ως το απόλυτο «εθνικό πρόσωπο» της περιόδου.

    Ο κ. Τσιόδρας:

-Είναι καλός επιστήμονας λοιμωξιολόγος (δεν έχουμε λόγους ν’ αμφιβάλλουμε γι’ αυτό).

-Είναι πολύτεκνος και καλός οικογενειάρχης.

-Είναι ευσεβής χριστιανός και μάλιστα δεξιός ψάλτης.

-Είναι μειλίχιος, ευγενής και χαμηλοβλέπων.

- Όταν χρειασθεί, μουτζοκλαίει κιόλας ως στοργικός πατέρας μας (χωρίς αμφιβολία απ’ αυτό το κάτι σαν κλάμα του που είδαμε στις οθόνες μας, ένα ποσοστό τουλάχιστο ήταν προσποιητό).

- Ακόμα, είναι απόφοιτος του Χάρβαρντ (Εκεί που σπούδασε κι ο Κυριάκος κι άλλα καλά παιδιά της ελίτ που μας κυβερνά. Κι αν τα παιδιά του λαού δεν μπορούν να περάσουν ούτε απ’ έξω απ’ το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ δεν πειράζει. Φροντίζει η ελίτ γι’ αυτόν-δηλαδή τον λαό).

   Βέβαια με τον κ. Τσιόδρα υπάρχουν και κάποιες «γκρίζες ζώνες», που όσοι τον πατρονάρουν και τον προωθούν δεν θέλουν να τις θυμόμαστε, όπως:

-Το όνομά του είναι μπλεγμένο με το σκάνδαλο του Υπουργού Υγείας Αβραμόπουλου εν έτει 2009, όταν παραγγέλθηκαν 16 εκατ. εμβόλια για 11 εκατομμύρια Έλληνες!

-Οι χτυπητές ανακολουθίες του ως αρχιλοιμωξιολόγου (πρώτα ΚΑΤΑ και μετά ΥΠΕΡ της μάσκας, αρχικώς δήλωνε ότι τα παιδιά είχαν αυξημένο ιικό φορτίο και υψηλή μεταδοτικότητα, αλλά αργότερα τα γύρισε, επειδή έτσι βόλευε τους σχεδιασμούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη κ.λπ.).

   Αν ο δικός μας είναι τόσο μοναδικός και μέγας σωτήρας μας τι πρέπει να πούμε μετά για τον Βούλγαρο Τσιόδρα και τον Αλβανό Τσιόδρα που στις χώρες τους οι θάνατοι απ’ τον κορονοϊό είναι λιγότεροι απ’ ό,τι στην πατρίδα μας; Τι πρέπει να πούμε για τους Τσιόδρες όλων των βαλκανικών, αλλά και των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης που τα θύματα του κορονοϊού είναι λίγα; Κι ακόμα τι να πούμε για τη μεγάλη πλειοψηφία των κρατών της γης (165 από τα 215) που είχαν λιγότερα θύματα (πάντα μετρώντας τους νεκρούς ανά εκατομμύριο) απ’ την Ελλάδα;

   Η «ενημέρωση» και η προπαγάνδα του Ελληνικού Συστήματος Ενημέρωσης ούτε καν αναφέρει αυτές τις αληθινές πληροφορίες, γιατί θέλει να μας ταΐζει με κουτόχορτο. Μας θέλει κλακαδόρους του Τσιόδρα, του Κούλη, του Συστήματος!

   Όσο περνάει ο καιρός όμως όλο και περισσότεροι Έλληνες σκέφτονται και καταλαβαίνουν ότι κάποια ύποπτα παιχνίδια παίζονται πίσω από την υπερπροβολή του λοιμωξιολόγου.

   Υ.Γ.: Μπορεί το παρόν άρθρο να γράφτηκε μέσα σε κλίμα οργής και αγανάκτησης, τυγχάνει όμως προϊόν λογικής 100%! ».

 

 

Επιστροφή