Έργα στήριξης των κτηνοτρόφων από την Π.Ε. Τρικάλων

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Έργα στήριξης των κτηνοτρόφων από την Π.Ε. Τρικάλων

Παρεμβάσεις για την βελτίωση της βατότητας σε κτηνοτροφικές μονάδες

Συνεχίζει τις παρεμβάσεις η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων σε όλο το Νομό, με δεκάδες έργα να βρίσκονται σε εξέλιξη, ενώ αρκετά είναι και αυτά που βρίσκονται σε φάση δημοπράτησης για να ξεκινήσουν το αμέσως επόμενο διάστημα.

Με τον πρωτογενή τομέα να αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες, υλοποιούνται παρεμβάσεις για την ασφαλή βατότητα σε κτηνοτροφικές μονάδες στα όρια του πρώην Δήμου Παλαιοκάστρου στον Δήμο Τρικκαίων.

Στις εργασίες παραβρέθηκε με εντολή του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων κ. Χρήστου Μιχαλάκη, ο Αντιπεριφερειάρχης Υδάτινων Πόρων κ. Ντίνος Μπάρδας, που παρακολούθησε την εξέλιξη των εργασιών, τονίζοντας την μεγάλη βαρύτητα που δίνει η Π.Ε. Τρικάλων στην καλύτερη πρόσβαση αγροτών και κτηνοτρόφων στα χωράφια και τις μονάδες τους.

Από την πλευρά του ο κ. Μιχαλάκης υπογράμμισε: «Ο πρωτογενής τομέας αποτελεί πυλώνα για την τοπική και την εθνική οικονομία και η Π.Ε. Τρικάλων σε συνεχή συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, δημοπρατεί και εκτελεί έργα για την στήριξη αγροτών και κτηνοτρόφων.

Έργα που θα βελτιώσουν την πρόσβαση, που θα τους δώσουν εργαλεία για να μπορέσουν ανταποκριθούν στην δύσκολη καθημερινότητα. Θα συνεχίσουμε να είμαστε δίπλα τους, με συνεχείς παρεμβάσεις, με στοχευμένες κινήσεις, αρωγοί των προσπαθειών τους σε κάθε βήμα».

 

 

Επιστροφή