Κατασκευή ESHOP με επιδότηση 100% ΕΣΠΑ

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Κατασκευή ESHOP με επιδότηση 100% ΕΣΠΑ

Το νέο πρόγραμμα ΕΣΠΑ για την κατασκευή e-shop (ηλεκτρονικού καταστήματος) ανακοινώθηκε επίσημα από την Ελληνική κυβέρνηση και θα διατεθεί ένα ποσό ύψους έως 5.000 ευρώ για την κάθε επιχείρηση και θα αφορά αποκλειστικά στο λιανεμπόριο.

Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το δικό τους επιδοτούμενο e-shop  και να μπορέσουν να λειτουργήσουντόσοτην περίοδο του Lockdown όσο και έπειτα.

Το πρόγραμμα ΕΣΠΑ θα καλύπτει στο 100% όλα τα έξοδα για την κατασκευή, υποστήριξη και φιλοξενία ενός νέου e-shop λιανικής,  ενώ  το κονδύλι που αναμένεται για τον σκοπό αυτό θα ανέρχεται στα 80 εκατομμύρια ευρώ.

Μ’ αυτό τον τρόπο, θα επιδοτηθεί η κατασκευή τουλάχιστον 16.000 νέων e-shops σε όλη την Ελλάδα!Γιατί να φτιάξω e-shop με επιδότηση;

To e-shop είναι μονόδρομος για την επιβίωση των επιχειρήσεων εν μέσω πανδημίας. Διατηρώντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, η επιχείρηση αποκτά συγκριτικό πλεονέκτημα αφού δεν απαιτείται φυσική παρουσία του πελάτη στο χώρο και μπορεί να ψωνίσει με ασφάλεια από το σπίτι του.

 Πότε πρέπει να ξεκινήσω την αίτηση για επιδότηση eshop;

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών προτάσεων ανακοινώθηκε ότι θα είναι η 31 Ιανουαρίου 2021. Μέχρι τότε θα πρέπει να έχετε καταθέσει τον επενδυτικό σας φάκελο όσον αφορά την κατασκευή e-shop.

Η FOCUS ON GROUP συνεργάζεται με έμπειρους συμβούλους επιδοτήσεων ΕΣΠΑ πανελλαδικά.

Για τους ενδιαφερόμενους, που θα θέλουν να κατασκευάσουν eshop και να καταθέσουν ηλεκτρονική αίτηση, έχουμε φροντίσει ώστε να έχουν όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται για την επιδότηση των 5.000 ευρώ στην κατασκευή eshop, αλλά και την ολοκληρωμένη υποστήριξη στην κατάθεση της πρότασή τους στο ΕΣΠΑ.

Μιλήστε μαζί μας στο 210-8920915-6 ή στείλτε μας email στο info@focus-on.gr και σύντομα ένας σύμβουλοςδιαδικτύου θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Μάθετε περισσότερα για την Κατασκευή e-shop έως 5.000€ με επιδότηση ΕΣΠΑ στο  https://www.focus-on.gr


FOCUS ON APPS GROUP ΜΕΠΕ

ΑΦΜ: 800569177 || Δ.Ο.Υ. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Πέλλης 23, Γλυφάδα || Τηλ. 210 89.43.068
http://www.focus-on.gr || info@focus-on.gr

 

 

Επιστροφή