Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Υπογράφηκε η σύμβαση για την ενεργειακή αναβάθμιση του 2ου Δημοτικού Σχολείου Οιχαλίας
Ο Δήμαρχος Φαρκαδόνας, Σπυρίδωνας Αγναντής, υπέγραψε την σύμβαση κατασκευής του έργου της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου του 2ου Δημοτικού σχολείου Οιχαλίας με την «Κ/ξία Χρήστος Γεωργίου Παπαγεωργίου – Αφοι Τέα & ΣΙΑ Ε.Ε.» . Η σύμβαση κατασκευής του έργου είναι ποσού 100.513,76 ευρώ με ΦΠΑ.
 
Η πίστωση προέρχεται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Περιφερειακό επιχειρησιακό πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020».
 
Για την ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου,  προβλέπεται να γίνουν τα ακόλουθα:
Αντικατάσταση κουφωμάτων παραθύρων με νέα συνθετικά κουφώματα υψηλής ενεργειακής απόδοσης που φέρουν διπλούς ενεργειακούς υαλοπίνακες τρίτης γενιάς – τεσσάρων εποχών.

Αντικατάσταση εξωστοθυρών με νέες συνθετικές υψηλής θερμομονωτικής ικανότητας.
Τοποθέτησης εξωτερικής θερμομόνωσης τύπου θερμοπρόσοψης με χρήση εξηλασμένης πολυστερίνης πάχους 10cm
Τοποθέτηση θερμομόνωσης εσωτερικά της στέγης με αφρό πολυουρεθάνης πάχους 10 cm
Τοποθέτηση λέβητα συμπύκνωσης φυσικού αερίου συνολικής ισχύος 280kW.

Πρόκειται για ένα  από τα έργα που έχουν στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής και της ασφάλειας των μαθητών και εκπαιδευτικών στις σχολικές μονάδες και θα αποφέρει ενεργειακό όφελος.


Ανακοίνωση για Διανομή Τροφίμων στους Δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στα Πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ

 
Ο Δήμος Φαρκαδόνας στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο  Ευρωπαϊκής Βοήθειας Απόρων (FEAD/TEBA), πρόκειται να πραγματοποιήσει νέα διανομή προϊόντων ΤΕΒΑ.
 
Ωφελούμενοι του προγράμματος είναι οι δικαιούχοι του Ελάχιστου Εγγυημένου  Εισοδήματος (ΕΕΕ)που έχουν δηλώσει ότι επιθυμούν να συμμετέχουν και στο ΤΕΒΑ.
 
Οι δικαιούχοι χρειάζεται να έχουν μαζί τους αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο , το ΑΜΚΑ και την αίτηση ένταξής τους στο πρόγραμμα « Ελάχιστο Εγγυημένου Εισοδήματος » και σακούλες.
 
Σε περίπτωση που ο ωφελούμενος αδυνατεί να προσέλθει τη μέρα διανομής, τα τρόφιμα μπορεί να παραλάβει μέλος της οικογένειας του που συμπεριλαμβάνεται στην αίτηση , με το δικό του ΑΜΚΑ , την αίτηση και την ταυτότητά του. Σε διαφορετική περίπτωση (άλλο συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο), απαιτείται εξουσιοδότηση με το γνήσιο της υπογραφής του ωφελούμενου. Για την προστασία από τον COVID- 19 τα άτομα θα προσέρχονται ανά ομάδες μοιρασμένες ισόποσα στις 3 μέρες.
 
Η διανομή πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο δημοτικό σχολείο Παναγίτσας  τις παρακάτω ημερομηνίες και ώρες:
 
Τετάρτη   14/04/2021 από 8:30 π.μ. εώς 13:30 μ.μ.
Πέμπτη  15/04/2021 από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.
Παρασκευή 16/04/2021 από 8:30 π.μ. έως 13:30 μ.μ.
 
Τα προϊόντα που θα δοθούν είναι: κρέας βόειο, χοιρινό και κοτόπουλο. Ακόμη γάλα εβαπορέ, ελαιόλαδο, ζυμαρικά, μέλι, ρύζι ,φακές, φασόλια και φέτα.
 
Για πληροφορίες στο τηλέφωνο :2433350052-56

 

 

Επιστροφή