Ο ΑΟ Πύργου στο δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ο ΑΟ Πύργου στο δίκτυο σχολών του Παναθηναϊκού

Η πράσινη οικογένεια μεγαλώνει. Η εταιρία SportTeam επιλέγει για το Δίκτυο των ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού τις καλύτερες Ακαδημίες και Συλλόγους από όλη την Ελλάδα, που μπορούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Δικτύου μας.

Η νέα μας σχολή στον Πύργο Τρικάλων έρχεται να προστεθεί στο Δίκτυό μας και την καλωσορίζουμε! Η συνεργασία μας με την Ακαδημία του Α.Ο Πύργου Τρικάλων και η ένταξή του στο Δίκτυο PSS δείχνουν ξεκάθαρα ότι στόχος είναι να βρεθούμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδα.

“Μετά από δέκα χρόνια δημιουργίας της ακαδημίας μας είναι τιμή και χαρά μας να συμμετέχουμε στο Δίκτυο Σχολών του Παναθηναϊκού. Αυτά τα χρόνια συνεχώς καθημερινά αναζητούσαμε το καλύτερο για την ομάδα μας.

 Έτσι τώρα με την συνεργασία με το Δίκτυο PSS είναι η ευκαιρία για τους μικρούς μας ποδοσφαιριστές να γνωρίσουν νέες εμπειρίες, νέες μεθόδους διδασκαλίας ποδόσφαιρο, αλλά και εμείς ως υπεύθυνοι και προπονητές να αποκτήσουμε γνώσεις σε τεχνικό και οργανωτικό κομμάτι.

 Άλλωστε η γνώση και η αναζήτηση αυτής στο ποδόσφαιρο δεν σταματά ποτέ. Ευχόμαστε μια καλή σεζόν με υγεία και είμαστε σίγουροι για μια άριστη συνεργασία με θετικά αποτελέσματα με το Δίκτυο και την εταιρία SPORTteam. ” Ευάγγελος Τσιούκας/ Υπεύθυνος Σχολής

“Το Δίκτυο των Σχολών του Παναθηναϊκού υποδέχεται τη νέα μας Σχολή στον Πύργο Τρικάλων. Η συνεργασία μας με μια καλά δομημένη και επιτυχημένη ακαδημία, αυτή του Α.Ο Πύργου αποτελεί ακόμα μια απόδειξη ότι η εταιρία μας και το Δίκτυο των Ποδοσφαιρικών Σχολών του Παναθηναϊκού αναζητά σε όλη την Ελλάδα τις καλύτερες συνεργασίες.


 Ευχόμαστε ολόψυχα μία δημιουργική, γόνιμη και γεμάτη ποδόσφαιρο νέα σεζόν. Καλή μας αρχή!” Κώστας Αλάσσας Kostas Alassas Sporteam/Διευθυντής και Υπεύθυνος SPORTteam για το Δίκτυο PSS

Στοιχεία Σχολής:
τηλ. 6973-259215 ( Ευάγγελος Τσιούκας )/ 6946-667056 ( Δημήτρης Παπαγιάννης)
e-mail: aopyrgosacademy@yahoo.gr/ vagtsioukas9@gmail.com
Υπεύθυνος Σχολής: Ευάγγελος Τσιούκας Vagelis Tsioukas

 

 

Επιστροφή