Γουγουλάκης για εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου: "Αν πολώθηκε το κλίμα, αυτό δεν έγινε από εμένα"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Γουγουλάκης για εκλογές Δικηγορικού Συλλόγου:

Με αφορμή τις εκλογές του δικηγορικού συλλόγου την προσεχή Κυριακή μίλησε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο νυν πρόεδρος  Νίκος Γουγουλάκης, υποστηρίζοντας πως είναι πρωτοφανής η πόλωση που υπάρχει το τελευταίο διάστημα:


 « Θεωρώ πως το δικηγορικό σώμα του Νομού Τρικάλων έχει αναγνωρίσει το έργο που επιτέλεσα και εγώ ως πρόεδρος αλλά και όλο το Δ.Σ. τα τελευταία 4 χρόνια, και επιθυμώ να ολοκληρώσω αυτό το έργο με μια ακόμα θητεία.

Την Κυριακή στις αρχαιρεσίες θα επιλεγεί ο πρόεδρος με βάση το ήθος και το ποιος θεωρείται ικανός να διαφυλάξει το κύρος του δικηγορικού κόσμου.

Θέλω να τονίσω πως εγώ δεν ασχολούμαι με κακόβουλες και ενορχηστρωμένες ενέργειες προσώπων εναντίον μου, καθώς ακούστηκαν πολλά το τελευταίο διάστημα.

Έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην κρίση των συναδέλφων και συναδελφισσών δικηγόρων.

Δεν έχει ανάγκη η κοινωνία μας από απέλπιδες κραυγές ανθρώπων, που μόνο στόχο έχουν να πλήξουν το ήθος και τις αρχές μου.

Πληροφορώ αυτούς τους ανθρώπους ότι κανείς δεν τους δίνει σημασία, και λυπούμαι πολύ για την επιλογή ορισμένων που αποφάσισαν να διεξάγουν έναν προεκλογικό αγώνα με τον τρόπο που τον κάνουν.

 Δεν τους ακολούθησα και δεν θα το κάνω, δεν μου το επιτρέπουν οι αρχές μου. Όση λάσπη έριξαν στο πρόσωπο μου δεν με άγγιξε και ούτε με αγγίζει, θα γυρίσει πίσω στα δικά τους πρόσωπα.

Εγώ διεξάγω έναν ήπιο προεκλογικό αγώνα, με σεβασμό στον αντίπαλο συνάδελφο. Αν πολώθηκε το κλίμα, δεν έγινε αυτό από εμένα.»


 

 

Επιστροφή