Εδώ σε θέλω δήμαρχε... Μπορείς;!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
 Εδώ σε θέλω δήμαρχε... Μπορείς;!
Ευκαιρία του Δημάρχου μας να δείξει πόσο μετράει... (όχι "λόγια" και... επιστολές)
Κινητοποίηση (!) Παπαστεργίου για την αναστολή δρομολογίων ΤΡΑΙΝΟΣΕ εν μέσω γιορτώνΜε επιστολή του στον πρόεδρο και τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Dario Lo Bosco και Maurizio Capotorto ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος της ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου διαμαρτύρεται για την ξαφνική ανακοίνωση αναστολής δρομολογίων.


\

Εν μέσω εορταστικής περιόδου ο Οργανισμός, όπως ανακοίνωσε, αναστέλλει δρομολόγια δύο αμαξοστοιχιών, της 884 και της 885.
Συγκεκριμένα, η αναστολή αφορά στο δρομολόγιο Αθήνα – Καλαμπάκα, ως εξής:

- Η 885 αναστέλλεται στις 24-25/12, 31/12-1/1 και 5-6/1
- Η 884 αναστέλλεται στις 25-26/12, 1-2/1 και 6-7/1

Ο κ. Παπαστεργίου κοινοποίησε την επιστολή και στους Υπουργούς Μεταφορών και Περιβάλλοντος, κ. Καραμανλή και Σκρέκα.

Στην επιστολή του ο Δήμαρχος Τρικκαίων εκφράζει τη λύπη του για την ανακοίνωση και θέτει το ζήτημα της αναστολής των δρομολογίων «είτε την παραμονή και ανήμερα των Χριστουγέννων της Πρωτοχρονιάς και των Φώτων, είτε και την επόμενη ημέρα των εορτών».

Υπενθυμίζει ότι «στα Τρίκαλα διεξάγεται για δέκατη χρόνια το μεγαλύτερο θεματικό Χριστουγεννιάτικο πάρκο της χώρας, ο Μύλος των Ξωτικών με εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες».

Επομένως, «η αναστολή των δρομολογίων στερεί από χιλιάδες συμπολίτες τη δυνατότητα να επισκεφθούν τα Τρίκαλα και ολόκληρη την περιοχή. Δημιουργεί ανυπέρβλητα προβλήματα στην ομαλή μετακίνηση των επισκεπτών /τριών και μάλιστα με το πλέον “πράσινο” μεταφορικό μέσο».

Ο Δήμαρχος Τρικκαίων τονίζει ότι «η συγκεκριμένη κίνηση εκτός από ανεξήγητη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί έως και εχθρική, απέναντι τουλάχιστον στους επισκέπτες και τις επισκέπτριες».

Και ζητά, την επανεξέταση αυτής της απόφασης, «μεταβάλλοντάς τη, με γνώμονα την εξυπηρέτηση των πολιτών και την απρόσκοπτη μετάβασή τους στη μεγαλύτερη χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας».
 
Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων

Για το fatsimare

To
ΔΕΞΙ μπακ

 
Θα τα πω ΟΛΑ στον... Κούλη !
 

 

Επιστροφή