Χρήστος Μιχαλάκης: "Δεν μπαίνω στην διαδικασία των σεναρίων"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Χρήστος Μιχαλάκης:

"Ποτέ δεν με απασχόλησαν οι εθνικές εκλογές και να είμαι υποψήφιος βουλευτής, εγώ είμαι στρατιώτης της παράταξης και ως του χρόνου τέτοια εποχή θα ασκώ τα καθήκοντα του χωρικού αντιπεριφερειάρχη", δήλωσε σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο  Χρήστος Μιχαλάκης, σχολιάζοντας το πιθανό "κόψιμο" των αυτοδιοικητικών από τα γαλάζια ψηφοδέλτια:

« Από το μυαλό μου δεν έχει περάσει ποτέ το να είμαι υποψήφιος βουλευτής. Δεν σταματώ την εργασία που κάνω και την προσπάθεια που κάνουμε μαζί με τον Κώστα Αγοραστό να δουλεύουμε για τη Θεσσαλία και για το Νομό Τρικάλων. Όλα όσα ακουστήκαν είναι σενάρια, εγώ τη δήλωση μου την έχω κάνει καιρό τώρα ότι μέχρι 31/12/23 είμαι ο αντιπεριφερειάρχης των Τρικάλων.

Αυτό είναι στον ορίζοντα μου και αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Δεν μπαίνω στην διαδικασία των σεναρίων ούτε για ψηφοδέλτιο ούτε για κάτι άλλο.

Ένα πράγμα τονίζω, ότι είμαι στρατιώτης της ΝΔ, μέλος της παράταξης από το 1979, οπότε δεν τίθεται θέμα συστράτευσης με το κόμμα. Ο Νομός των Τρικάλων έχει τον Κώστα Αγοραστό και δίπλα του τον Χρήστο Μιχαλάκη, καθημερινά αυτή τη μάχη δίνουμε.

Να πω την αλήθεια, μετά από τη δήλωση του Γιάννη Μπρατάκου την Κυριακή, το 70-80% των τηλεφωνημάτων που δέχθηκα, έλεγε ότι ανακουφίστηκαν. Είμαι δίπλα στους πολίτες και το δείχνουν και οι ίδιοι. Υπήρχε βέβαια και το υπόλοιπο ‘σκληρό’ 20% που έλεγε όχι Χρήστο πρέπει να πας στη Βουλή.»

Μερεντίτης :
"Είναι κάτι που με απασχολεί και το σκέφτομαι σοβαρά"
 

"Είναι κάτι που με απασχολεί και το σκέφτομαι σοβαρά", απάντησε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97,6 ο Άρης Μερεντίτης σχετικά με την πιθανότητα υποψηφιότητας του για τη διεκδίκηση του Δήμου Τρικκαίων:

« Γίνονται κάποιες συζητήσεις, και θα πρέπει να πάρουμε τα πράγματα με τη σειρά. Δεν μπορώ να αποκλείσω κάτι αυτή τη στιγμή, δεν μπορώ παρόλα αυτά και να επιβεβαιώσω κάτι. Δεν τίθεται θέμα να μην με ενδιαφέρει βέβαια σαν ενεργό πολίτη η αυτοδιοίκηση και ο Δήμος Τρικκαίων, στον οποίο κατοικώ.

Οι έξι-εφτά μήνες που απομένουν για την κατάρτιση των ψηφοδελτίων είναι αρκετοί για έναν υποψήφιο, υπάρχει και διάθεση και είμαστε εδώ και προσπαθούμε για το κόμμα, από όπου μπορεί ο καθένας. Δεν λείπει η διάθεση και η θέληση για προσπάθεια.

Δεν κρύβω κάτι, είναι νωρίς να ανακοινωθεί κάτι σοβαρά, υπάρχει μια διαδικασία που ούτως ή άλλως δεν είναι ατομική, δεν μπορώ απλά εγώ να πάρω την…κάπα μου και να ξεκινήσω για Δήμαρχος.»


 

 

Επιστροφή