Σε Καλλιθέα, Νέα Ζωή, Αύρα, Θεόπετρα, και Βασιλική ο Χατζηγάκης

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Σε Καλλιθέα, Νέα Ζωή, Αύρα, Θεόπετρα, και Βασιλική ο Χατζηγάκης

Η περιοδεία του υποψήφιου Βουλευτή της Ν.Δ. κ. Μικέλη Χατζηγάκη σε Καλλιθέα, Νέα Ζωή, Αύρα, Θεόπετρα, και Βασιλική απέδειξε για μια ακόμη φορά πως ο νέος πολιτικός εισέρχεται στο τελικό στάδιο του προεκλογικού του αγώνα με αέρα νικητή στις εκλογές της 21ης Μαΐου.





Δεκάδες συμπολίτες μας απέδειξαν την στήριξή τους στο πρόσωπό του και το εντυπωσιακότερο όλων ήταν πως αποτελούνταν από ανθρώπους κάθε ηλικίας.

Ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις της κοινωνίας μας που ζητά νέους εκπροσώπους που να διαθέτουν τεχνογνωσία και είναι πάντα εδώ, δίπλα στα προβλήματα, δίπλα στους Τρικαλινούς πολίτες. Δεν είναι κρατικοδίαιτος πολιτικός, αλλά πέτυχε εκτός πολιτικής, εργαζόμενος σε κορυφαίες εταιρείες του ιδιωτικού τομέα και τώρα εισέρχεται “γεμάτος” στην πολιτική.

“Για αυτό τον λόγο πρέπει να αναδείξετε τον αξιότερο, τον ικανότερο, τον πιο μορφωμένο υποψήφιο  για να σας εκπροσωπήσει”, τόνισε ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης, “και μαζί με την ανανέωση που βλέπετε στο πρόσωπό μου, θέλω πραγματικά να με πιστέψετε για να δουλέψουμε μαζί τα επόμενα χρόνια, δίνοντας λύσεις σε όσα περισσότερα προβλήματα μπορούμε”.

Σε κάθε χωριό ο κ. Μικέλης Χατζηγάκης προκάλεσε το ακροατήριό του σε έναν γόνιμο διάλογο, ανταποκρίθηκε στις ερωτήσεις τους, κατέθεσε τις απόψεις του για την ανάπτυξη και προκοπή του τόπου μας και “κέρδισε” τους συνομιλητές του που του εξέφρασαν την επιθυμία τους να τους εκπροσωπήσει ο ίδιος στην επόμενη Βουλή.

 

 

Επιστροφή