Άγριο «μαρκάρισμα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις κριτές του «MasterChef»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Αγριο «μαρκάρισμα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις κριτές του «MasterChef»

Ο Ιλιτζαλί «Σκάι» από 1.000.000 € στους… MasterChefs!

Το βάρος τους σε χρυσάφι!

Αγριο «μαρκάρισμα» του Ατζούν Ιλιτζαλί στους τρεις κριτές του «MasterChef», Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο που έχει βαλθεί να αλώσει την ελληνική TV!

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στον αέρα της εκπομπής «Ελα, χαμογέλα» στο Open, ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» και άλλων realities, που «σερβίρει» στην ελληνική τηλεόραση, έβαλε στο μάτι την τριάδα του «MasterChef» για ένα δικό του πρότζεκτ μαγειρικής για λογαριασμό του Σκάι, προσφέροντάς τους κλειστό τριετές συμβόλαιο.

Σύμφωνα και με όσα γράφτηκαν στη «Real Life», η πρόταση-μαμούθ της AcunMedya αγγίζει τα 3.000.000 ευρώ (1.000.000 ευρώ για καθέναν από τους διάσημους σεφ) για κλειστό συμβόλαιο συνεργασίας συνολικής διάρκειας τριών ετών! Μάλιστα, ο Ατζούν, για να τους «ψήσει» (στην Τουρκία, μάλιστα, έχει τα δικαιώματα του «MasterChef»), έδωσε εγγυήσεις ότι έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα άλλου μαγειρικού ριάλιτι και ότι θα τηρήσει τα ίδια υψηλά στάνταρ παραγωγής.

Οπως είναι λογικό, στο Star σήμανε συναγερμός, μια και το reality τα πάει εξαιρετικά σε νούμερα τηλεθέασης, έχοντας και σημαντικά κέρδη από το διαφημιστικό κομμάτι, και θα κάνει ρελάνς με αντιπρόταση, ώστε οι Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος να παραμείνουν στο κανάλι!

Το θέμα είναι ότι η πρόταση του Ιλιτζαλί είναι και για τους τρεις, οπότε πρέπει να αποφασίσουν μαζί τι θα πράξουν! Πάντως, μέχρι στιγμής, οι τρεις κριτές σκέφτονται να παραμείνουν στο Star, μια και η συνεργασία τους είναι εξαιρετική.

Πηγή: newsbreak.gr

 

 

Επιστροφή