Η Βασιλική Μιλλούση «κλαίει ακόμα» για τη μεγάλη πρόκριση του Πετρούνια!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Η Βασιλική Μιλλούση «κλαίει ακόμα» για τη μεγάλη πρόκριση του Πετρούνια!

«Λίγοι γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση...»

Με μια… δακρύβρεχτη ανάρτηση στα social media συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια η Βασιλική Μιλλούση, τόσο για χρυσό του μετάλλιο στη Ντόχα, όσο, κυρίως, για την πολυπόθητη πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.


Η «υπερήφανη μέχρι τον ουρανό» σύζυγος του «άρχοντα των κρίκων» απευθύνεται σε πρώτο πρόσωπο στον τεράστιο Έλληνα πρωταθλητή μας, λέγοντάς του πως «κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι «κλαίει ακόμα», από χαρά για τη νέα μεγάλη του επιτυχία.

«Κλαίω ακόμα, ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!

Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες, μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή, μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες! Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα! Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό!

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε», δηλώνει περιχαρής η Βασιλική Μιλλούση.

Πηγή: athensvoice.gr

 

 

Επιστροφή