Τα παράπονα του Νικολαΐδη για την Βανδή: «Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω…» !

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τα παράπονα του Νικολαΐδη για την Βανδή: «Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω…»

Το δημόσιο παράπονο του ποδοσφαιριστή λίγα χρόνια πριν.

Σαν βόμβα έσκασε χθες η είδηση του χωρισμού της Δέσποινας Βανδή και του Ντέμη Νικολαΐδη, καθώς έπειτα από 21 χρόνια γάμου και δύο παιδιά αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Τα προβλήματα όμως στο γάμο τους φαίνεται πως υπήρχαν καιρό.

Ο Ντέμης Νικολαΐδης πριν τέσσερα χρόνια στο ραδιοφωνικό σταθμό «Σπορ fm» είχε εκφράσει το παράπονο του σχετικά με την ζωή της Δέσποινας Βανδή, καθώς εκείνη έλειπε αρκετές ώρες από το σπίτι λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων.

«Αφού δεν βρισκόμαστε ποτέ τι να κάνω… Παντρευτήκαμε και η τύπισσα είναι κάθε βράδυ στα μπουζούκια και φέτος την έχει δει κάθε μέρα στα θέατρα. Λίγο να μαζευτεί.

Άστα θα τα πούμε εκτός αέρα», είχε πει χαρακτηριστικά ο ποδοσφαιριστής στον συμπαρουσιαστή του την ώρα που είχε βγει στον αέρα η σύζυγός του, με την γνωστή τραγουδίστρια εμφανώς αμήχανη να απαντάει:

«Πωπω Παναγία μου, τώρα είμαστε στον αέρα δηλαδή και τα λες αυτά; Ετοιμάζω τραπέζι, παρά το γεγονός έχω το “Mama mia”και χάνομαι που λένε κάποιοι….».


Ωστόσο άτομα από τον στενό φιλικό τους περιβάλλον φαίνεται να μην έπεσαν από τα σύννεφα με το άκουσμα της απρόσμενης είδησης του χωρισμού τους.

όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο downtown.gr: «Εδώ και πολλά χρόνια είναι ξεκάθαρο σε όλους ότι οι δυο τους ζουν ως συγκάτοικοι στο σπίτι τους στη Βούλα και το διαζύγιο θα ερχόταν πολύ νωρίτερα, αν η Δέσποινα Βανδή δεν πίστευε ότι θα έπρεπε να το καθυστερήσουν για να μην διαταραχθεί η ζωή των παιδιών τους. Μια προσπάθεια που δυστυχώς έφερε ακόμη περισσότερη φθορά στο γάμο και δεν κατάφερε να ανακόψει την αναμενόμενη αυτή εξέλιξη».

Το διάσημο ζευγάρι ζούσε κάτω από την ίδια στέγη σαν απλοί συγκάτοικοι αυτό έφερε την αποξένωση στην μεταξύ τους σχέση.

«Δεν είχαν καμία ουσιαστική επικοινωνία αρκετό καιρό τώρα και ο καθένας ακολουθούσε τη ζωή του και το δικό του πρόγραμμα. Το ζευγάρι είχε χάσει πια επαφή, μιλώντας μόνο για τα απαραίτητα. Μετά από τόσα χρόνια κοινής πορείας μπροστά και πίσω από τα φώτα οι προσωπικές επιλογές του συζύγου της Δέσποινας σε σημαντικά θέματα στα όποια βασίζεται ένας υγιής γάμος έφερε το τέλος. Όταν κλονίζεται η εμπιστοσύνη, όταν η ειλικρινά και η αφοσίωση ξεθωριάζουν τότε η αρχή του τέλους έχει ήδη ξεκινήσει», αναφέρεται σε άλλη μαρτυρία.

«Θεώρησαν όμως ότι πλέον είναι το κατάλληλο timing για να ολοκληρώσουν τον γάμο τους, καθώς τα παιδιά τους μεγάλωσαν και είναι σε μια πιο ώριμη ηλιακή φάση ώστε να κατανοήσουν την απόφαση των γονιών τους. Η Δέσποινα μάλιστα ήταν αυτή που το ανακοίνωσε στη Μελίνα και τον Γιώργο και προσπάθησε να τους βάλει ομαλά στη νέα τους οικογενειακή πραγματικότητα – κάτι που φυσικά χρειάζεται χρόνο. Εξάλλου, γνωρίζοντας τις διαστάσεις που θα πάρει το θέμα του χωρισμού στα Media, η Δέσποινα φρόντισε να κρατήσει τις ισορροπίες και να προετοιμάσει τα παιδιά για όσα θα ακολουθήσουν μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου. Παράλληλα, ο Ντέμης ο οποίος εδώ και εβδομάδες δεν μένει με την υπόλοιπη οικογένεια, ψάχνει πλέον το σπίτι στο οποίο θα μετακομίσει μόνος του. Το πρώην ζευγάρι είναι έτοιμο και αποφασισμένο να περάσει σε μια νέα φάση ζωής», επισημαίνεται στο downtown αναφορικά με τον λόγο που καθυστέρησαν να γνωστοποιήσουν τον χωρισμό τους.

Σε άλλο σημείο του άρθρου αναφέρεται πως η γνωστή ερμηνεύτρια μπορεί να φαινόταν χαρούμενη και λαμπερή μπροστά από τα φώτα της κάμερας ωστόσο υπήρξε μία στιγμή στο J2US που η ίδια δεν κρατήθηκε και λύγισε on air.

«Άκουσε ένα τραγούδι από ένα ζευγάρι διαγωνιζόμενων που την άγγιξε πολύ. Δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα. Δεν μπορούσε να συνέλθει και σκεφτείτε ότι ήταν live και έπρεπε να κρυφτεί και από τις κάμερες. Φαντάσου πόση πίεση είχε»

 

 

Επιστροφή