Δεν θα συνεργαστούν τελικά Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Δεν θα συνεργαστούν τελικά Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει τον λόγο που δεν θα συνεργαστεί με την Δέσποινα Βανδή

«Καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο»

Η μουσική συνύπαρξη της Άννας Βίσση με τη Δέσποινα Βανδή ήταν μία συνεργασία που περίμεναν πολλοί ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν είναι εφικτό.

Για το γεγονός αυτό μίλησε η Άννα Βίσση στο Κοσμοράδιο 95,1 και αποκάλυψε τον λόγο που δεν θα τις δούμε μαζί, φέτος, πάνω στην σκηνή.


Συγκεκριμένα όταν ο Τάσος Ριζόπουλος την ρώτησε αν «δεν θα υπάρχει το Hotel Ερμού, επειδή θα υπάρξει αυτή η συνεργασία με τη Δέσποινα», η γνωστή τραγουδίστρια απάντησε:

«Όχι, το Hotel Ερμού δεν θα γίνει, διότι αν εφαρμοστούν τα μέτρα που ακούμε και δεν μπορέσουμε να έχουμε το 100% του κόσμου – το μαγαζί αυτό χωράει μαξ 400-450 άτομα, τώρα αν μας πουν 50% ή 75% πληρότητα είναι κρίμα να το ανοίξουμε φέτος. Θα το κρατήσουμε να το περιμένουμε. Αυτό είναι το στέκι μου για μία ζωή.

Τώρα αυτό το θέμα με τη Δέσποινα Βανδή είναι κάτι που μπορεί να συμβεί, όταν θα μπορούμε να παίξουμε σε έναν μεγάλο χώρο, γιατί από τα μηνύματα που παίρνουμε, καταλαβαίνουμε ότι είναι μία συνεργασία που θα ελκύσει πάρα πολύ κόσμο. Πρέπει να έχουμε μεγάλο χώρο, πάρα πολύ μεγάλο χώρο. Ούτε αυτό φοβάμαι ότι μπορεί να συμβεί φέτος. Όσο για το ντουέτο, αν δουλέψουμε μαζί, θα τολμήσουμε ένα, γιατί όχι;»


 

 

Επιστροφή