Μαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός»

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μαρία Ιωαννίδου: «Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός»

«Με έβρισαν και μου είπαν να πάω να το κάνω με τον σύντροφό μου τον Δημήτρη γιατί μου λείπει και πρέπει να ξεθυμάνω»Η Μαρία Ιωαννίδου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» και μίλησε για τον μεγάλο της έρωτα για τον Φρέντυ Γερμανό.

Αρχικά όμως μίλησε για τον πρώτο της σύζυγό τον ηθοποιό και χορευτή Βαγγέλη Σειληνό από τον οποίο είχε μείνει έγκυος αρκετές φορές και έκανε εκτρώσεις.

«Έκανα πολλές αμβλώσεις με τον Σειληνό σε πολύ μικρή ηλικία. Είχα κάνει τέσσερις αμβλώσεις και μία αποβολή επάνω στη σκηνή. Δεν με πρόσεχε. Δεν μπορούσα να το πω στη μαμά μου και πήγαινα με τις φίλες μου να κάνω τις αμβλώσεις.

Εγώ ήμουν πολύ ερωτευμένη με τον Σειληνό, ήταν ο παιδικός μου έρωτας. Τον γνώρισα 9 χρονών. Μπήκε μέσα στη σχολή, με κάρφωσε και άρχισε να μου κάνει ερωτήσεις. Μούγγα εγώ. Ήταν τέτοια η συγκίνησή μου που κατουρήθηκα. Κανονικά. Αισθάνθηκα μία υγρασία στο εσώρουχό μου και είχα κατουρηθεί επειδή μου μίλησε ο μέγας Σειληνός. Ο φτερωτός θεός.Από τα 14-15 και μετά είχαμε σχέση κανονική. Ο Σειληνός ήταν άγαρμπος, δεν ήξερε να προσέξει ένα κοριτσάκι και δεν ταιριάζαμε. Την πρώτη νύχτα του γάμου έκλαιγα κι έλεγα “θέλω τη μαμά μου”. Και με πήγε στη μαμά μου», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια μίλησε για την επερχόμενη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος κατηγορείται για τέσσερις βιασμούς, με την ηθοποιό να λέει: «Ποιος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης;»

Όσον αφορά τον Πέτρο Φιλιππίδη η γνωστή χορεύτρια δεν θέλησε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση, καθώς μετά τις τοποθετήσεις που είχε κάνει κατά καιρούς για το συνάδελφό της, ο οποίος κατηγορείται για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού, δέχτηκε χυδαία μηνύματα, πού την οδήγησαν να διαγράψει τους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.


«Δεν θα ανακατευτώ με βούρκο και χυδαιότητα. Εγώ βγήκα να μιλήσω ευγενικά και πολιτισμένα για τους ανθρώπους που γνώριζα, όπως τον Πέτρο και τον Κιμούλη ο οποίος καταδικάστηκε τζάμπα και βερεσέ από την κοινή γνώμη.

Ξαφνικά δεν είναι στο θέατρο. Όλα αυτά ήταν σε σχέση με τους χαρακτήρες τους. Καταδικάζουμε τους χαρακτήρες και τους πετάμε έξω;» ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Mου είπαν διάφοροι στο facebook να μη μιλάω και να μασάω την τσίχλα μου, γιατί είναι το μόνο που ξέρω να κάνω καλά. Με έβρισαν και μου είπαν να πάω να το κάνω με τον σύντροφό μου τον Δημήτρη γιατί μου λείπει και πρέπει να ξεθυμάνω. Αναγκάστηκα να κλείσω το facebook. Πολλή χυδαιότητα και πολλή βρωμιά. Εγώ είμαι με τις κοπέλες και εγώ ήμουν κοπέλα και μου έχουν συμβεί πράγματα…».


Πηγή: menshouse.gr

 

 

Επιστροφή