Είπε θα μιλήσει και μίλησε ο Νίκος Σακκάς...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Μίλησε ο Νίκος Σακκάς...

Μόλις μία μέρα μετά τις εκλογές και άρχισαν τα όργανα στην τοπική Νέα Δημοκρατία.
Τον... χορό, σέρνει ο τέταρτος σε ψήφους Νίκος Σακκάς ο οποίος προεκλογικά είχε προαναγγείλει κάτι τέτοιο, καθώς θεωρούσε πως προσπάθησαν εκ των έσω να τον κόψουν από το ψηφοδέλτιο.


Μιλώντας πριν λίγο στο ζυγό, τα έριξε "εν ψυχρώ" στον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Νίκο Μουζακιάρη καταλογίζοντάς του πρόθεση να τον "πετάξει" έξω από το ψηφοδέλτιο, "Με εντολή δική του Μεγάλη Παρασκευή κατέβηκε η Γιαννοτάκη στην Συγγρού να πάρει την θέση μου" είπε χαρακτηριστικά, καταλήγοντας "και μετά διερρήγνυε τα ιμάτιά του ότι ήθελε να με βάλουν μέσα" .

Ανέφερε μάλιστα και κομματικά στελέχη τα οποία του μετέφεραν παρασκηνιακές ενέργειες παραμονές της καθόδου του.


"Δημιούργησαν αρνητικό κλίμα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κάνω όπως ήθελα τον αγώνα μου, μέχρι το παρα πέντε δεν ήξερα αν θα είμαι μέσα, με ρωτούσαν στα χωριά και δεν ήξερα τι να πω" συνέχισε.  


Από το στόχαστρο του Νίκου Σακκά δεν ξέφυγε και ο συνυποψήφιος, βουλευτής πλέον της Ν.Δ. Κώστας Σκρέκας, τον οποίο (αλλά και τον πατέρα του Θεόδωρο) κατηγόρησε ότι προσπάθησε κι αυτός να τον πετάξει έξω από το ψηφοδέλτιο  "Μου το χρωστούσε" είπε ο πατήρ Σκρέκας "επειδή παλιά είχα αντιδράσει στην κάθοδο του στον Δήμο Τρικκαίων".


Μάλιστα, στο τέλος  σε ειρωνικό τόνο κατέληξε: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κώστα Σκρέκα που χθες μου τηλεφώνησε να βρεθούμε για να... χαράξουμε το "μέλλον" μου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Τον ευχαριστώ ειλικρινά για το ενδιαφέρον"

Όταν παίρνει φόρα ο Νίκος δεν σταματάει με τίποτα...


 

 

Επιστροφή