"Εδώ καράβια χάνονται, βαρκούλες αρμενίζουν" στον Δήμο Τρικκαίων...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Ασχολούνται με "ψηφίσματα" υπερ των ΛΑΘΡΟμεταναστών την ώρα που η δημοτική αρχή δεν έχει συνεδριάσει γι άλλα κι άλλα θέματα ΕΥΘΥΝΗΣ της  και που αποτελούν προτεραιότητα για τους ΔΗΜΟΤΕΣ...

Τώρα κατάλαβα γιατί η Χρυσή Αυγή πήρε το ποσοστό που πήρε, και πως άλλα τέτοια "ψηφίσματα" θα την κρατήσουν σε τέτοια ποσοστά αν όχι μεγαλύτερα...
Πόσο "ανργκέφαλοι" είναι μερικοί ?
Πόσο καιρό έχουν να "κάτσουν" σε καφενείο?

Διαβάζω (διαβάστε κι εσεις) και θα επανέλθω...


Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Τρικκαίων μετά από διαλογική συζήτηση, αποφάσισε κατά πλειοψηφία και εξέδωσε με την υπ΄ αριθ. 280/12 απόφασή του το παρακάτω ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Με αφορμή την απρόκλητη επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε μετανάστες:

    Καταδικάζει κάθε προσπάθεια  καταδυνάστευσης της δημοκρατικής έκφρασης
    Καταδικάζει τις μεθόδους βίας και τρομοκρατίας που εφαρμόζει η Χρυσή Αυγή εναντίον των μεταναστών αλλά και σε οποιονδήποτε άνθρωπο

    Καλεί τα Υπουργεία Προστασίας του Πολίτη, Εσωτερικών, Δικαιοσύνης, να λάβουν όλα τα μέτρα που προβλέπονται στο Σύνταγμα της Ελλάδας, στην ελληνική και Ευρωπαϊκή νομοθεσία για την προστασία της ζωής και της σωματικής ακεραιότητας κάθε ανθρώπου ανεξαρτήτως φυλής, θρησκείας και χρώματος.

    Καλεί την Αστυνομία να διασφαλίζει και να προστατεύει την ασφάλεια και τη ζωή των πολιτών εφαρμόζοντας τους κανόνες ισονομίας, ισοπολιτείας και τους δημοκρατικούς θεσμούς.

    Καλούμε τους κατοίκους και τους φορείς της πόλης μας να στηρίξουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και τις παραδόσεις της χώρας μας, να απομονώσουν ακραία στοιχεία που επιβουλεύονται το νόμο και τις ανθρώπινες ζωές.

    Το Δημοτικό Συμβούλιο καταδικάζει κάθε μορφή βίας και ρατσισμού και στηρίζει το δικαίωμα στην ασφάλεια της ζωής κάθε συνανθρώπου μας.

    Γίνεται μνεία ότι στην παρούσα απόφαση μειοψήφησαν οι δημ. σύμβουλοι του συνδυασμού «ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» κ.κ. Καϊκης Γεώργιος, Λιατίφης Γεώργιος και Τάσιος Κωνσταντίνος διότι κατέθεσαν σχέδιο ψηφίσματος το οποίο έχει ως εξής:

    Οι εγκληματικές επιθέσεις μελών της «Χρυσής Αυγής» εναντίον μεταναστών και όχι μόνο, επιβεβαιώνουν άλλη μια φορά ότι η «Χρυσή Αυγή» είναι ένα συστημικό τοξικό παράγωγο, βγαλμένο μέσα από τα σπλάχνα του συστήματος της ταξικής βαρβαρότητας. Αυτό το ναζιστικό μόρφωμα, αυτή η μετενσάρκωση της «Ένωση Φίλων του Χίτλερ» η απαρτιζόμενη από Ελληνόφωνα «Ες Ες» συνιστά μια δολοφονική συμμορία στρατιωτικού τύπου.

    Τα φασιστοειδή και η τρομοκρατική τους δράση, μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με την απομόνωση και καταδίκη τους από τον ίδιο το λαό, με την ισχυροποίηση του εργατικού λαϊκού κινήματος.

ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ    

Ο  ΠΡΟΕΔΡΟΣ 
ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΒΑΒΥΛΗΣ                                              
ΤΑ ΜΕΛΗ

     

     

Για το fatsimareTo δεξί Μπακ


 

 

 

Επιστροφή