Χριστόφορε, ξέχασες την Δριτσέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Παταβούκα...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Χριστόφορε, ξέχασες την Δριτσέλη του ΣΥΡΙΖΑ και τον Παταβούκα...

Πρέπει οι βουλευτές της Κυβέρνησης Βλαχογιάννης, Σκρέκας, Ταμήλος και Κυρίτσης  να πιέσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη να παίξει και ο ΑΟΤ στην Β' Εθνική...!

Και καλά οι... τέσσερις κυβερνητικοί.

Εντάξει, θα... "πιέσουν".

Κάνε έκκληση ρε Χριστόφορε και στη Δριτσέλη, να πεί κι ο Τσίπρας καμιά καλή κουβέντα για τον ΑΟΤ...!

Γιατί την αφήνεις απ' έξω την βουλευτίνα μας;
(Όχι, για Παταβούκα δεν έγραψε τίποτα, και κακώς καθ' όσον θα έπρεπε, μπορεί να βοηθήσει, δεν πειράζει που δεν εξελέγη ξέρει καλά τον Γιάννη...)
Το περισπούδαστο  άρθρο του φίλου αθλητικογράφου Χριστόφορου Παπαθανασίου  στο trikalaoula.grΑν ανέβει ο Ηρακλής να ανέβει και ο ΑΟΤ!

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει η φημολογία ότι στην Β’ Εθνική θα ανέβουν Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής και οι ομάδες θα γίνουν 21…

Εδώ όμως υπάρχει ένα τεράστιο θέμα που αφορά τον ΑΟΤ. Διότι ναι μεν Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα είχαν μπλεχτεί στις δικαστικές περιπέτειες Μπέου και Ψωμιάδη αντίστοιχα και έτσι είναι πιο… απλά τα πράγματα, αλλά υπάρχει και ο Ηρακλής.

 Αν η ομάδα της Θεσσαλονίκης – που απορρόφησε τον Εθνικό Κατερίνης – ανέβει στην Β’ Εθνική τότε θα πρέπει το ίδιο να γίνει και με τον ΑΟΤ, που απορρόφησε το Πετρωτό.

Και εδώ βέβαια δεν μπορεί να επικαλεστεί κάποιος τους νόμους και τέτοια, αλλά είναι θέμα κυρίους της ΕΠΣΤ και του Θανάση Μπουτζιώλη να πιέσουν τον Πιλάβιο.

Αλλά και τον βουλευτών της Κυβέρνησης Βλαχογιάννη, Σκρέκα, Ταμήλο και Κυρίτση να πιέσουν τον υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ιωαννίδη. Κανένας δεν μπορεί να μείνει αμέτοχος στα γεγονότα.

(Διαβάστε ΕΔΩ)
 

 

Επιστροφή