Τα πήρε στο "κρανίο" η Βάσω Κάκλα για την ακύρωση της θεατρικής παράστασης "ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ"

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Τα πήρε στο

Και δικαιολογημένα αντιδρά έτσι στην επιστολή της η Αντιδήμαρχος καθώς το... "σοβαρότατο τεχνικό πρόβλημα" που επικαλούνται οι διοργανωτές είναι μάλλον η μη ικανοποιητική προπώληση εισιτηρίων...

Ακυρώνεται σήμερα η παράσταση «ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ η επιστροφή με τον Γιώργο Κιμούλη»


Με μεγάλη μας λύπη πληροφορούμε το κοινό ότι όπως μας ανακοινώθηκε από την εταιρία παραγωγής ακυρώνεται λόγω σοβαρών τεχνικών προβλημάτων του θιάσου,  η θεατρική παράσταση «ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ η επιστροφή»  με τον Γιώργο Κιμούλη που θα γινόταν σήμερα Τρίτη 7/8  στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Τρικάλων.

Για την όλη απαράδεκτη μεθόδευση ο Ο.Α.Π.Φ.Κ.Α «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ» δεν φέρει ουδεμία ευθύνη και δια της Αντιπροέδρου του Ασκληπιού και Αντιδημάρχου κας, Κάκλα Βασιλικής εκφράστηκε η έντονη αντίδραση και αγανάκτηση για την ταλαιπωρία των Δημοτών και την προσβολή της πολιτιστικής δραστηριότητας και της  δημόσιας εικόνας του Δήμου, ο οποίος θα ασκήσει τα προβλεπόμενα ένδικα μέσα σε περίπτωση που δεν οριστεί νέα ημερομηνία.

Η επιστροφή χρημάτων των εισιτηρίων θα γίνει σήμερα  Τρίτη  7/8,  στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων έως 2.30 μ.μ.    και στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο  8-9.30 μ.μ.
Επίσης  και στο   viva.gr  & , groupon.gr (για τα εισιτήρια που εκδόθηκαν on line)


Επισυνάπτουμε
το μήνυμα ακύρωσης από την εταιρία παραγωγής και την απάντηση της Αντιδημάρχου Τρικκαίων κ. Βασιλικής Κάκλα.



Ακύρωση Θεατρικής παράστασης «ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ»



Κύριε Πάντο
Με έκπληξη και αγανάκτηση μέσω του μηνύματος που μας στείλατε σήμερα Τρίτη 7/8/2012 και ώρα 9.05, ενημερωθήκαμε για τη ματαίωση της αποψινής θεατρικής παράστασης "ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ, Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Τούτο  γίνεται για δεύτερη φορά δείχνοντας προχειρότητα και αναξιοπιστία της εταιρίας παραγωγής που εκπροσωπείτε.Η αιτιολογία που επικαλείσθε για την ακύρωση είναι τουλάχιστον παιδαριώδης,

Εμείς, επειδή επιθυμούμε, την ειλικρινή και συνεπή σχέση με τους συμπολίτες μας, θα ασκήσουμε κάθε νόμιμο μέσο γιατί θεωρούμε οτι με τη τακτική σας αυτή προσβάλετε το πολιτιστικό πρόσωπο του Δήμου Τρικκαίων και των Δημοτών μας οι οποίοι και σήμερα έχονται να προμηθευτούν εισητήρια για την παράσταση.

Επιπλέον το ανύπαρκτο χρονικό περιθωριο για την ενημέρωση του κοινού δημιουργεί πρόσθετα προβλήματα. Για τους λόγους αυτούς ζητούμε τουλάχιστον την αναβολή και όχι την ματαίωση της παράστασαης και την οριστική πραγματοποιησή της σε νέα ημερομηνία,ώστε τουλάχιστον να διασωθεί το γόητρο των αξιόλογων συντελεστών της.

Περιμένω εντός 1 ώρας τουλάχιστον άμεση τηλεφωνική επικονωνία στα τηλέφωνα 2431035466 - 2431351170 - 6944414347  
                                                                                                                                                                                  ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΚΑΚΛΑ
                                                                            
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΟΑΠΦΚΑ & ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ - ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

H επιστολή Πάντου


Προς: Oργανισμό Αθλητισμού Πολιτισμού Κοινωνικής Φροντίδας & Αλληλεγγύης Δήμου Τρικκαίων «Ο ΑΣΚΛΗΠΙΟΣ»
 
Ακύρωση Παράστασης
Λόγω σοβαρότατου τεχνικού προβλήματος μη δυνατό να καταστεί επιλύσιμο δεν θα πραγματοποιηθεί η αποψινή θεατρική παράσταση  «ΔΟΝ ΖΟΥΑΝ,Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ» στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο (Φρούριο) στα Τρίκαλα.


Με εκτίμηση
Παναγιώτης Πάντος

artrack πολιτιστική διαχείριση

Παναγιώτης  Πάντος Υπηρεσίες Προβολής &
Διοργάνωσης Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων
Αναγνωστοπούλου 63
Αθήνα 10672
Τ.+30 210 3609883
F.+30 210 3608134
M.+30 6977218788

 

 

Επιστροφή