Στα Τρίκαλα καταναλώνουμε εικονική πραγματικότητα και άφθονο παραμύθι...

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Στα Τρίκαλα καταναλώνουμε εικονική πραγματικότητα και άφθονο παραμύθι...

Δημοσιεύθηκε Κυριακή 19/8 στην ιστοσελίδα trikkipress.gr
 

Την διάθεση 1,9 εκατ ευρώ, για να γίνουν λέει εστίες πολιτισμού, οι  αποθήκες του σιδηροδρομικού σταθμού και άλλα 1,5 εκατ ευρώ για το λαογραφικό μουσείο και το σπίτι των Τρικαλινών δημιουργών, θα διαθέσει ο Δήμος από προγράμματα η πράσινα(sic) ταμεία.Το σκεπτικό να διατεθούν για την στέγαση κάποιας Δημόσιας Υπηρεσίας η οργανισμού ,γλιτώνοντας το Κράτος τα ενοίκια ,δεν υφίσταται .

Προέχει η τέχνη και η αποκατάσταση  αργόσχολων Δημοτικών υπαλλήλων ,σε ένα τόπο που ο πολίτης αγκομαχάει να πληρώσει τα Δημοτικά τέλη η του κατάσχουν τις καταθέσεις.
                                  
Kι όλα αυτά την ώρα που οι υπόλοιποι κάτοικοι της Ψωροκώσταινας, πιστεύουν από την πολλή διαφήμιση που έχει πέσει στα αθηναϊκά ΜΜΕ(με τα χρήματα των δημοτών βέβαια),ότι στα Τρίκαλα τα αστικά λεωφορεία δεν έχουν οδηγό ,κανείς δεν πληρώνει internet, αφού το παρέχει ο Δήμος δωρεάν και ότι ζούμε στη πιο έξυπνη πόλη του κόσμου.


Συνεπαρμένοι εδώ και τέσσερα χρόνια όλοι, από τον φιλόδοξο Δήμαρχο και τις προχωρημένες ιδέες του ,κανείς δεν ασχολείται με τα καθημερινά και χρόνια προβλήματα της πόλης .

Ο κ Παπαστεργίου κινδυνεύει να μείνει στην ιστορία  ως ο Κύριος Φατσιμάρε ( η κύριος τίποτα κατά Παγκάλου) ,η  δημοτική ομάδα της συμπολίτευσης αγωνιά μόνο για τις αντιμισθίες και τους θώκους ,ενώ αντιπολίτευση απλά δεν υφίσταται.


Η γέφυρα Καλατράβα
(στα κουτσομύλια), καραμπινάτο σκάνδαλο που θα ξεπεράσει το 1 εκατ ευρώ,απολαμβάνει την ένοχη σιωπή του συνδικάτου των μηχανικών και σύσσωμου του Δημοτικού συμβουλίου.


Η τριτοκοσμική κατάσταση του καθημερινού παζαριού στο κέντρο της πόλης ,που τις Δευτέρες θυμίζει Καμπούλ, αποτελεί άντρο ανομίας και όνειδος για Ευρωπαϊκή πόλη.

Βέβαια πολλοί μέσα στη αίθουσα του Δημαρχείου χτίσανε καριέρες και μέγαρα από τις άδειες της λαϊκής δεκαετίες τώρα.
Το ποδηλατοδρόμιο στις Καρυές δαπάνης 300.000 ευρώ ,σαπίζει από την αδιαφορία των τοπικών αρχόντων, αποτελώντας μνημείο διασπάθισης δημοσίου χρήματος .
                                      
Για όλα αυτά και άλλα πολλά ,κανείς δεν πρόκειται να ασχοληθεί η να μας ενημερώσει .

Όπως γιατί δεν πρέπει να μάθουμε αν ανταποκρίθηκε κάποιος Αντιδήμαρχος η πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης, στην προτροπή του Δημάρχου να καταθέσουν την αντιμισθία Αυγούστου υπέρ των  πυρόπληκτων ?

Φυσάει Aνάποδα

Πηγή: trikkipress.gr

 

 

Επιστροφή