Π@ύτσες "μπλέ"...!

Δείτε και άλλα θέματα στην ενότητα:
Π@ύτσες
Νεοδημοκράτες στα FM.
Απολαύστε τι... είπαν για τα "φλέγοντα" ζητήματα του τόπου...

Πρόθυμος αν του γίνει η πρόταση ανάληψης καθήκοντα Διοικητή στο Νοσοκομείο Καρδίτσας δήλωσε πως είναι μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97, 6 ο Κώστας Τσίγκας:

« Μετά από αυτό που έγινε με τον κ. Πατέρα, πιστεύω ότι ίσως δεν επιλέξουν εμένα μετά. Αν όμως με επιλέξουν φυσικά και θα αποδεχτώ τη θέση. Συγκεκριμένα χθες κάποιοι με αναζήτησαν από την κεντρική διοίκηση, μίλησα με κάποιους ανθρώπους για τις αντιδράσεις μου και έγινε σαφές ότι ήταν κατανοητές.»


Για την εμπλοκή της ΝΟΔΕ στη διαδικασία επιλογής των διοικητών νοσοκομείων αναφέρθηκε μιλώντας σήμερα στη Λέσχη 97, 6 ο πρώην πρόεδρος Νίκος Μουζακιάρης:


« Η ΝΔ και ο πρωθυπουργός δεν φταίνε σε τίποτα. Την ακέραιη ευθύνη τη φέρνει η κομματική οργάνωση των Τρικάλων που έπρεπε να ενημερώσει το κόμμα. Δηλώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ότι δεν ερωτήθη, ενώ δεν είναι δουλειά του κόμματος να ρωτάει τις τοπικές οργανώσεις αλλά να πηγαίνει πρώτα η ΝΟΔΕ στο κόμμα και να ενημερώνει. Έχω κάνει 10 χρόνια πρόεδρος της ΝΟΔΕ, και δεν έχω ρωτηθεί για πολλά πράγματα. Πήγαινα όμως πρώτος και προλάμβανα τις καταστάσεις. Στις περιπτώσεις αυτές παίρνεις το αυτοκίνητο σου, πας στην Αθήνα βρίσκεις το πρώτο σκαλοπάτι, το δεύτερο, κι αν δεν έχεις αποτέλεσμα φτάνεις ως τον ίδιο τον πρωθυπουργό να εκθέσεις την κατάσταση και να προειδοποιήσεις ότι θα υπάρξει πρόβλημα. Ο κ. Τρέλλης έπρεπε να είχε πάει πολύ πριν ανακοινωθούν τα ονόματα. Έπρεπε να υπερασπιστεί την παράταξη και τον πρωθυπουργό. Όταν λες δεν ερωτήθην, είναι σαν να λες ότι δεν γνωρίζεις τι γίνεται.»

 
Το σχόλιο του για την τοποθέτηση των διοικητών στα νοσοκομεία έκανε σήμερα στη Λέσχη 97, 6 ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΤ και στέλεχος της ΝΔ Χρήστος Αναστασίου:

« Στις εκλογές της ΝΟΔΕ όπου ήθελα να διεκδικήσω την προεδρία και δεν μας αφήσανε να τις διεξάγουμε, θα ήταν μια ευκαιρία να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Οπότε αυτοί οι κομματικοί παράγοντες που κάνουν κουμάντο στο Νομό πρέπει να βγάλουν τώρα τα κάστανα απ’ τη φωτιά. Δεν έχουν μεγάλο ρόλο για επιλογή τέτοιων θέσεων όπως τους διοικητές νοσοκομείων οι βουλευτές, δική τους αρμοδιότητα είναι να νομοθετούνε, αυτή είναι η εξουσία τους. Για τοπικά θέματα αρμοδία είναι η ΝΟΔΕ, η δική της γνώμη ακούγεται.»

 

 

Επιστροφή